INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ABBYY FineReader 12 Professional / BOX

    ABBYY FineReader 12 Professional / BOX

    Vypredané

    viac o produkteZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    191213

    PN kód

    AB-09436

    Výrobca

    Popis produktu

    ABBYY FineReader 12 Professional / BOX

    Konvertuje snímky na text rýchlo a presne


    ABBYY FineReader 12 skenuje a konvertuje grafické dokumenty na upraviteľný text a na prehľadávateľné súbory PDF s presnosťou rozpoznávania až 99,8 %*. Technológia pokročilého adaptívneho rozpoznávania (ADRT®) presne zachováva formátovanie a viacstranovú štruktúru pôvodných dokumentov. Šetrí váš čas tým, že výrazne znižuje potrebu ručne opravovať výsledky. Rýchly režim FineReader navyše ponúka ešte rýchlejšie výsledky s rýchlosťou vylepšenou o 40% (priemerne).

    Podporuje viac jazykov OCR než akýkoľvek iný softvér OCR na svete


    FineReader 12 podporuje rozpoznávanie 190 jazykov pri akejkoľvek jazykovej kombinácii vrátane výrazného zlepšenia OCR pre ázijské jazyky.

    Rýchlo extrahuje text a tabuľky z papierových dokumentov


    FineReader prináša okamžitý prístup k stranám papierových alebo naskenovaných dokumentov, ktoré konvertujete. Dve alebo dvetisíc stránok, môžete začať ich kontrolu alebo si vybrať ľubovoľný fragment, ktorý potrebujete skopírovať – bez nutnosti čakať na dokončenie celého spracovania dokumentu. Stačí si vybrať oblasť na extrahovanie a program FineReader ju rozpozná tak, aby bola k dispozícii na kopírovanie počas niekoľkých sekúnd.

    Dokonalá konverzia na prehľadávateľné súbory PDF


    Jednoducho pripravte dokumenty na rýchle vyhľadávanie a sprístupnite ich v prehľadávateľných formátoch PDF a PDF/A. Voliteľná komprimácia MRC umožňuje v prípade potreby šetriť prostriedky úložísk.

    Prichádzajúce snímky FineReader automaticky predspracuje, aby ste sa nemuseli prepracovávať cez časovo náročné ponuky. Použitie technológie PreciseScan napríklad vyhladzuje text na skenoch nízkej kvality na zlepšenie vzhľadu výstupných súborov. A na jemné doladenie výsledkov ponúka program FineReader širokú ponuku nástrojov na manuálne úpravy a optimalizáciu dokumentov na archiváciu.

    Ľahký prevod z formátu PDF do upraviteľných formátov


    Vďaka flexibilným možnostiam konverzie na PDF umožňuje program FineReader premeniť súbor PDF na upraviteľný text, ktorý môžete aktualizovať, upraviť alebo znova použiť.



    Ponúka profesionálne nástroje na dosiahnutie maximálnej presnosti


    Na zaručenie získania výsledkov presne zodpovedajúcich požadovaným ponúka program FineReader vstavané nástroje na overovanie a úpravy textu znižujúce rozsah úprav a korekcií po konverzii dokumentov.

    Overovací nástroj podstatne skracuje čas potrebný na kontrolu správnosti rozpoznania a na vykonanie potrebných opráv celého dokumentu. Textovým editorom môžete ľahko skontrolovať a zmeniť formátovanie textu a použiť štýly pred uložením výsledkov rozpoznávania.

    Vytvorí elektronické knihy na uľahčenie čítania na cestách


    Program FineReader umožňuje prevádzať papierové dokumenty a súbory PDF na formáty vhodné pre mobilné zariadenia, ktoré môžete pridať do čítačiek elektronických kníh, tabletov a smartfónov a čítať aj na cestách.

    Odosiela a načítava dokumenty do/z cloudových úložísk


    Jednoducho prevezmite dokumenty na konverziu z úložísk u poskytovateľov cloudu vrátane Google Drive, Dropbox, SkyDrive a SharePoint Online. Rovnako jednoducho výsledky zálohujte a zdieľajte na svojom preferovanom cloude.

    Celkový návrh v novom štýle Windows 8


    Program FineReader ponúka vylepšenú ponuku Rýchle úlohy dostupnú z úvodnej obrazovky Windows 8. Teraz jedným kliknutím prevedie dokumenty do väčšiny populárnych upraviteľných formátov vrátane Microsoft Word, Excel a PDF – bez nutnosti spustiť hlavné okno programu FineReader.

    Podpora základných dotykových gest Windows 8 zaručuje využitie najnovších vylepšení použiteľnosti.

    Zachytí text aj na cestách


    Program ABBYY FineReader používa inteligentné algoritmy predspracovania na zlepšenie kvality fotografickej snímky, odstránenie šumu, vyrovnanie čiar a vybielenie pozadí, aby sa dosiahla najvyššia presnosť konverzie. Vďaka tomu sú dokumenty skonvertované z fotografií takmer rovnako dobré ako naskenované. Rozdiel je skutočne nepostrehnuteľný.

    Inteligentne zachytáva obsah kópie obrazovky


    Bonusová aplikácia! Program FineReader sa dodáva s bezplatnou kópiou programu ABBYY Screenshot Reader na rýchle kopírovanie textu, tabuliek a snímok z obrazovky – a na ich jednoduché vkladanie do správ, prezentácií, e-mailov a pod.


    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky