INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ANTIK SmartTVBox Nano

    ANTIK SmartTVBox Nano
     
    umožňuje sledovať digitálnu televíziu s bohatou ponukou TV kanálov iba prostredníctvom internetuZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    232206

    PN kód

    SmartTVBox Nano

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    ANTIK SmartTVBox Nano

    Televízia v malom boxe
    Kompaktný prijímač televízneho signálu Antik Smart TvBox Nano umožňuje sledovať takmer 50 slovenských a českých programov bez mesačných poplatkov, a ďalších desiatky filmových, detských, športových, hudobných či erotických staníc za poplatok.  K vysielaču nepotrebujete anténu, stačí ho jednoducho pripojiť k internetu, k čomu tiež nepotrebujete žiadny externý zdroj ako počítač alebo notebook. Zariadenie pracuje naozaj rýchlo, takže si doprajete sledovanie hneď, ako zapnete televízor. Stačí iba stabilné a dostatočne rýchle pripojenie k internetu.

     
    Pripojenie
    So zariadením Antik Smart TvBox Nano sa pripojíte na internet pomocou portu RJ-45 ako ethernetové rozhranie alebo jednoducho bezdrôtovo cez vstavané WiFi. Pre nerušené vychutnanie desiatok obľúbených programov stačí rýchlosť internetu aspoň 2mbps. Samozrejme vďaka tomu zariadenie ponúka aj iné služby. Môžete sa napríklad pripojiť na službu YouTube a prehrávať si videá priamo na vašej obrazovke, dostať sa k praktickému media playeru, cez ktorý si pozriete filmy, hudbu či obrázky z vašej domácej siete alebo z pripojeného disku. A v neposlednom rade získavate internetový prehliadač priamo na TV pre prístup k službám ako facebook a podobne.

     
    Programy
    S prijímačom získate desiatky najsledovanejších programov ako napríklad Markíza, STV, Joj, Doma, Plus, Wau, Senzi, ČT a mnoho ďalších bezplatne. Ďalšie prémiové programy dostanete za poplatok, pričom aj tie môžete na skúšku sledovať bezplatne. Zadarmo máte natrvalo aj desiatky českých a slovenských rádií.

     
    Konektory
    Okrem pripojenia na WiFi alebo pevný internet ponúka zariadenie aj iné porty. Napríklad je tu HDMI port, s ktorým ho zapojíte k vašej obrazovke. Prostredníctvom A/V portu a priloženého kábla môžete Smart TV Box pripojiť aj k staršiemu televízoru bez HDMI.  S USB 2.0 portom môžete použiť váš externý disk na to, aby ste si prehrali filmy alebo iný obsah, prípadne naopak nahrali program, ktorý pre Vás Antik neuložil v automatickom archíve. Cez IR2 konektor môžete pripojiť externý snímač povelov diaľkového ovládača s predlžovacím káblom, takže Smart TV Box môžete úplne schovať napríklad za televízor. Cez optický audio-výstup (TOSLINK) si môžete vychutnať kvalitný zvuk boxu na vašej súprave domáceho kina.

     
    Ďalšie služby
    Prijímač Antik Smart TvBox Nano vám poskytne aj funkciu nahrávania programov (po pripojení flash alebo USB disku s kapacitou 8GB - 1TB ), ktoré by ste nestihli ale najmä praktický TV archív, v ktorom môžete sledovať programy spätne až 20 dní, pričom Antik pre vás nahráva 8 najsledovanejších programov 24 hodín denne automaticky bez toho, aby ste si museli spomenúť na nastavenie nahrávania vopred a bez potreby disku. Pohodlná je aj funkcia PauseTV, kde si môžete kedykoľvek zastaviť bežiace živé vysielanie a odskočiť si uvariť napríklad kávu. K dispozícii máte aj Bittorrent player, s ktorým môžete sledovať filmy, ktoré ste si stiahli na počítač vo svojej domácej sieti. Z bežného televízora sa stane múdry/Smart aj pomocou aplikácií ako YouTube, SME TV, Funrádio aplikácia a podobne. Komfort dopĺňa predpoveď počasia až na týždeň vopred.


    Samozrejmosťou sú funkcie ako:
    •EPG-programový sprievodca až na 14 dní dopredu
    •Editor ponuky kanálov
    •TV archív až na 20 dní dozadu pre vybrané stanice
    •Možnosť automatického vypnutia po 2 hodinách nečinnosti
    •Rodičovský zámok
    •Internetový prehliadač
    odporúčaný typ Wireless klávesnice s Trackballom


    Zapojenie SmartTv Boxu v domácnosti

    Vylepšená, kompaktná a rýchlejšia verzia obľúbeného SmartTVBoxu, ktorá umožňuje sledovať digitálnu televíziu s bohatou ponukou TV kanálov prostredníctvom internetového pripojenia. Okrem televízie ponúka smart funkcie ako TV archív, nahrávanie, EPG, Internetový prehliadač, YouTube, USB Media player, DLNA a Bittorrent player, TV SME a ďalšie. SmartTVbox umožňuje sledovať televíziu bez antény a PC. Postačuje iba internet s priemernou stabilnou rýchlosťou 2mbps od ktoréhokoľvek providera a sledujete televíziu tak, ako ste boli doteraz zvyknutí, napríklad pri satelitnom alebo káblovom príjme. Bezplatný vstupný balík obsahuje na neobmedzenú dobu nasledovné programy STV1, STV2, Markíza (aj HD), Joj, Doma, Joj Plus, Dajto, Wau, TA3, ČT1, ČT2, ČT24, Noe TV, TV Region, TV Lux, TV8, TV Residence, Óčko, Stil TV, CETV, Regionální Televize a ďalšie.) Súčasťou Vstupného balíka je aj 20 dňový archív najsledovanejších kanálov aktivovaný na 3 mesiace. Po uplynutí obdobia je možné archív znovu aktívovať dokúpením ľubovoľného plateného balíka. USB 2.0, HDMI, A/V, TOSLINK optical, Ethernet 100mbps, integrované Wi-Fi. Balenie obsahuje SmartTVBox, napájací zdroj, diaľkový ovládač, batérie do DO, HDMI kábel, A/V kábel. Súčasťou balenia je predlžovací kábel s infračerveným snímačom pre diaľkový ovládač, pomocou ktorého môžete box úplne schovať, napríklad za televízor. Box môžete pripojiť na internet prostredníctvom sieťového kábla aj bezdrôtovo. Upozornenie. Poskytovateľ služby negarantuje stabilný príjem TV vysielania pri nedostatočne rýchlom a stabilnom internetovom pripojení. Pre sledovanie programov v štandardnom rozlíšení (SD) je nevyhnutná rýchlosť internetu priemerne 2mbps, pre sledovanie programov vo vysokom rozlíšení (HD) je potrebná priemerná rýchlosť 5mbps. Vašu rýchlosť internetu overte na niektorom merači rýchlosti, napríklad na http://www.dsl.sk/speedmeter.php !!!
     

    Parametre a špecifikácie:
     
    Vstupy / výstupy
    HDMI 1.4
    Interface TOSLINK digitálny audio
    USB 2.0
    RJ45 (Ethernet 10 / 100BaseTX)
    3,5 mm jack vhodné pre SCART alebo RCA adaptér
    Embedded WiFi (voliteľne 802.11n)
    Externý IR vstup
     

    Základné parametre
    Zvýšený výkon CPU (1200DMIPS)
    Rýchlejší DDR výkon s podporou DDR3
    Dual H264 HD dekódovanie
    3DTV dekódovanie a zobrazenie schopnosť kompatibilný s HDMI1.4b
    Nízka spotreba v pohotovostnom režime
    HDMI CEC, IR / UHF RC vstup
     

    Ďalšie vlastnosti
    FullHD (1080p) video podpora a krištáľovo čistý digitálny zvuk
    Interaktívna televízia Support - Multicast TV, Electronic Program Guide, VOD, Mozaic
    Podpora PVR a Network PVR
    Segment streaming a ukladanie do vyrovnávacej pamäte pre OTT doručenie, aj v nízkej rýchlosti siete
    Podpora Hybrid broadcast broadband TV- (HbbTV) (voliteľne)
    Hardware generovaný Picture-in-Picture
    Inteligentná správa nízka spotreba energie
    Voliteľný interný Wi-Fi
     

    CPU a pamäte
    CPU 650MHz, 1200 DMIPS
    DRAM 256 MB DDR3
    Flash 512 MB


    Integrácia Software
    Operačný systém Linux 2.6
    Ochrana proti kopírovaniu HDCP v 1.2 (voliteľné)
    Opera, Access, Ekioh SVG integrovaná (voliteľne) Middleware ANTIK Vstavaný Middleware (voliteľné) Beenius 3,2 Middleware (voliteľne)
     

    Technické špecifikácie
    Šírka x hĺbka x výška 115 x 115 x 32 (mm) (bez obalu)
    Hmotnosť 180 g (bez príslušenstva a obalu)
    12V / 1A (externý napájací adaptér 100-240 V, 50 / 60Hz)
     
    Stránky o produkte ANTIK SmartTVBox Nano:

    http://www.smarttvbox.sk/uvod

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky