INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Apple iPhone 5S, 16 GB, sivý

    Vypredané

     
    spičkový smartfón určnený pre náročných použivateľov
    dotykový telefón, iOS, 4,0", 1136x640, 2 jadrový procesor, 1GB RAM, 16 GB, single SIM, sivýZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    181362

    PN kód

    ME432

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov (na IČO 12 mesiacov)

    Záručná doba v zmysle Obchodného zákonníka pri nákupe tovaru na IČO. Záruka pre koncového spotrebiteľa nie je obmedzená.

    Popis produktu

    Apple iPhone 5S

    Nový M7 koprocesor Nový M7 koprocesor je ako pravá ruka A7 čipu. Je špeciálne navrhnutý na to, aby prepočítaval pohybové dáta akcelerometra, gyroskopu a kompasu - úlohy, o ktoré by sa normálne musel starať A7 čip. Ale M7 to robí oveľa efektívnejšie. Tréningové aplikácie, ktoré sledujú fyzickú aktivitu, tak teraz môžu získať prístup k dátam z M7 koprocesora bez toho, aby zamestnávali A7 čip a dávali zabrať batérií. Množstvo aplikácií pre rozšírenie využitia iPhonu Urob si z iPhonu prenosnú pracovnú stanicu na úpravu fotiek, strihanie filmov, písanie pamätí, zdieľanie prezentácií a spracovanie čísel. V aplikáciách iPhoto, iMovie a balíku aplikácií iWork - s Pages, Keynote a Numbers - zvládnete všetko toto, a ešte oveľa viac. Všetkých päť aplikácií si do iPhonu 5S môžete zadarmo stiahnuť z App Storu. Technické parametre: Operačný systém: iOS 7 Displej Typ: Retina displej, multi-dotykový Uhlopriečka: 4,0" Rozlíšenie: 1136x640 px Procesor Typ: Čip A7 s pohybovym koprocesorem M7 Počet jadier: 2 Frekvencia: 1300 Mhz Operačná pamäť RAM: 1 GB Užívateľská pamäť RAM: 16 GB Fotoaparát Zadný: 8 Mpx Vlastnosti: - Nahrávanie 1080p HD videa - Clona f /2,2 - Kryt objektívu zo zafírového kryštálu - True Tone blesk - BSI senzor - Päťdielny objektív - Hybridný infračervený filter Predný: 1,2 Mpx Vlastnosti: - Nahrávanie 720p HD videa - BSI senzor SIM Počet SIM: 1 Mobilná sieť Typ: LTE Konektivita Wi-FI 802.11 a/b/g/n Bluetooth 4.0 Lightning Senzory Trojosový gyroskop Akcelerometer Senzor blízkosti BSI senzor Identifikačný senzor odtlačku prsta Vlastnosti Touch ID: Identifikačný senzor odtlačku prsta zabudovaný v tlačidle Domov FaceTime Rozmery a hmotnosť Hmotnosť: 112 g Rozmery: 123,8 x 58,6 x 7,6 mm

    Stránky o produkte Apple iPhone 5S:

    www.apple.com/sk/iphone/

    Parametre

    Smartphony

    Modelová rada

    Apple iPhone 5s

    Podľa použitia

    dotykový

    Operačný systém

    iOS

    Uhlopriečka rozsah

    do 5"

    Operačná pamäť RAM

    1GB

    Užívateľská pamäť

    16 GB

    Počet SIM

    1x SIM

    Zadný fotoaparát

    do 8 Mpx

    Farba

    sivá

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Zaradenie produktu

    Notebooky