INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Apple Watch Series1, smart hodinky, sivo-zlaté

    Apple Watch Series1, smart hodinky, sivo-zlaté

    Vypredané

    Majte všetko potrebné na svojom zápestí
    smart watch, 38mm remienok, vodotesnosťZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    271862

    PN kód

    MNNJ2CN/A

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov (na IČO 12 mesiacov)

    Záručná doba v zmysle Obchodného zákonníka pri nákupe tovaru na IČO. Záruka pre koncového spotrebiteľa nie je obmedzená.

    Popis produktu

    Apple Watch Series1

    Jedinečné chytré hodinky od Apple, ktoré budete doslova nosiť na rukách. Telo z ľahkého eloxovaného hliníka a zosilnené Ion-X sklíčko v kombinácii so športovým alebo tkaným nylonovým remienkom. Teraz s rýchlejším, dvoch-jadrovým procesorom S1P Bezprostredne reagujte na prijaté oznámenia. Sledujte svoju každodennú aktivitu. Ovládajte hudbu len hlasom. S Apple Watch Šport máte dôležité informácie a podstatné funkcie stále na zápästí.

    Teraz s rýchlejším, dvoch-jadrovým procesorom S1P.

    Dôležité informácie na ne budete dostávať vtedy a tam, kde potrebujete. V poriadku sekúnd na nich budete ľahko vybavovať každodenné záležitosti. Okamžite sa spojíte s ľuďmi a vecami, ktoré sú pre vás najdôležitejšie. A pritom sa budete môcť spoľahnúť na presný čas. Áno, sú to hodinky. Avšak úplne iné, než ste si kedy predstavovali.
    Anodizovaný hliník, ľahký a tvrdý Ion-X skla a vysoko funkčná remienky.

    Apple Watch Sport sú vyrobené zo špeciálnej zliatiny, ktorá je o 60 percent tvrdšie než štandardné hliník, avšak rovnako ľahká. Displej chráni ľahké aluminosilikátové sklo, ktoré je obzvlášť odolné voči poškriabaniu a nárazu. Remienky na Watch Šport z odolného fluóroelastomérov sú mimoriadne pružné, ľahké a jemné, alebo utkaný z viac ako 500 nylonových vlákien do jedinečného farebného vzoru. A sú k dispozícii v širokej rade štýlových farieb.

    Aplikácia vymyslené pre zápästia.

    Vaša obľúbení aplikácie z iPhone ušité na mieru pre Apple Watch Sport. Možno dokonca zistíte, že niektoré z vašich obľúbených aplikácií sú na zápästí ešte šikovnejší. Otvorte si dvere od izby v hoteli. Zaplaťte parkovanie. Naučte sa nový jazyk. Vývojári neustále prichádzajú s novými možnosťami pre použitie Apple Watch Sport. Preto je dosť dobre možné, že za týždeň budete mať na ruke úplne iné hodinky ako dnes. Ešte potrebnejšia.
    Správy, hovory, maily.

    Prerobené pre zápästia

    Možnosti komunikácie, ako ich poznáte z iPhonu, sú na Apple Watch Sport ešte bezprostrednejší. Ak chcete si prečítať správu alebo e-mail, len zdvihnite zápästia. Svoju odpoveď potom nadiktujte alebo si vyberte z vopred nastavených alebo vlastných prichystaných odpovedí. Rýchly telefonát vybavíte reproduktorom a mikrofónom na hodinkách. Dlhšie rozhovory si prepojíte na iPhone. Na Apple Watch Šport máte veľa možností, ako odpovedať stručne a pritom zmysluplne.

    Prehľady

    Správne množstvo informácií v tú pravú chvíľu. V prehľadoch vidíte zhrnutia informácií, ktoré vás zaujímajú najčastejšie. Zobrazíte je prejdením prstom po ciferníku hore. Hneď sa tak pozriete, čo máte ďalej v kalendári alebo kde ste presne na mape. A kliknutím na akýkoľvek prehľad otvoríte príslušnú aplikáciu.

    Jedinečné ako vy

    To, čo nosíte na ruke, toho o vás veľa vypovedá. A každý sme iný. Zmeňte si vzhľad Apple Watch Šport podľa nálady a príležitosti. Ohromný výber remienkov a štýlov ciferníkov Vám to maximálne umožňuje. Výmenou remienkov a zmenami ciferníkov si ich ďalej prispôsobíte pre rôzne príležitosti alebo nálady. Kedykoľvek sa vám zachce.
    Zdravie a tréning. Tímový hráč pripravený na všetko.
    Tri krúžky v aplikácii Aktivita zrozumiteľne znázorňujú vašu dennú aktivitu a budú vás motivovať, aby ste menej sedeli, viac sa hýbali a trochu cvičili. Na hodinkách máte aj samostatnú aplikáciu Cvičenie.

    Inovácia v každej interakcii

    Apple Watch Sport sú úplne iné ako všetky zariadenia, čo kedy Apple vytvoril. Išlo o to, aby interakcia s nimi bola tak jednoduchá a intuitívna ako ovládanie iPhonu alebo práca na Macu. Preto Apple vymyslel úplne nové spôsoby výberu, orientácia a zadávanie, ktoré sa ideálne hodia pre menšie zariadenia na zápästí. Výsledkom je skúsenosť, ktorá je na jednu stranu jedinečná pre Apple Watch Šport a na druhú stranu je to úplne typický Apple. Otáčaním korunky Digital Crown môžete zväčšovať a zmenšovať fotky, prechádzať zoznamy a voliť možnosti. Bez toho by vám niečo bránilo v pohľade. Time Travel umožňuje otáčaním korunky Digital Crown prechádzať komplikácie a vidieť, čo sa bude diať - alebo sa už stalo - včera, dnes alebo zajtra. Apple Watch Šport okrem dotykov vnímajú aj tlak, vďaka Force Touch a pridávajú tak užívateľskému rozhraniu nový rozmer. aptic Engine dáva rôznym druhom oznámení a akcií vlastný osobitý charakter. Takže aj keď si vypnete zvukové signály, spoznáte rozdiel medzi budíkom a prichádzajúcim hovorom. Ešte než sa pozriete.

    Technické parametre

    • Veľkosť displeja: 1,5 "
    • Rozlíšenie displeja: 340 x 272 px
    • Dotykový displej: Áno
    Výkon
    • Veľkosť úložisko (GB): 8 GB
    • Operačný systém: Watch OS
    • Veľkosť RAM (GB): 0,5 GB
    • Senzory: G-senzor, Senzor okolitého svetla, Gyroskopický senzor, Kontinuálne meranie tepu
    Pripojenie
    • Bezdrôtové pripojenia: Wi-Fi, Bluetooth
    • Rozmery (vx š xh): 38 mm, 33 mm, 10,5 mm
    • Min. obvod remienka: 130 mm
    • Max. obvod remienka: 200 mm
    • Hmotnosť (g): 25 g
    Ďalšie informácie
    • Odolnosť: Vodeodolnosť, Vodotesnosť
    • Podporovaný OS: iOS
    • Obsah balenia: nabíjačka, Magnetický nabíjací kábel
    • Funkcia: Fitness, Notifikácia, Volanie, Ovládanie hudby, budík, Meranie spánku
    • Funkcie aplikácie: Zápis jedálnička, Dlhodobé štatistiky, Automatická synchronizácia

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky