INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Assassins Creed 3 (PS3), CZ

    Vypredané

    žáner adventúra, pre PS3Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    203608

    PN kód

    3307215779842

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Assassins Creed 3 (PS3)

    18. storočie, Severná Amerika. Po viac ako 20 rokoch rozporov je 13 amerických kolónií a Britská koruna na pokraji totálnej vojny.

    18. storočie, Severná Amerika. Po viac ako 20 rokoch rozporov je 13 amerických kolónií a Britská koruna na pokraji totálnej vojny. Bojové línie sú dané. Krviprelievanie je neodvratné. Zo žeravého popola svojej horiacej dediny povstane nový vrah. Čiastočne indiánskeho (Mohawk) a čiastočne britského pôvodu sa zapája do boja za slobodu a spravodlivosť v plameňoch revolúcie.

    Dej hry Assassin’s Creed 3 sa odohráva na pozadí vojny za nezávislosť na konci 18.storočia. V hre sa predstavuje nový hrdina Connor, ktorý je z polovice brit a z druhej mohawk. Ten sa po útoku kolonistov stáva hlasom volajúcim po spravodlivosti v odvekej vojne asasínov a templárov.

    Nový herný engine prináša prielom v kvalite grafiky i umelej inteligencie, čo poznať na kvalite modelov postáv i na vernom zobrazení krás surovej americkej prírody v období osídľovania Severnej Ameriky. Arzenál zbraní sa dočkal oživenia v podobe dobovej výzbroje. Nepriateľov v Assassin’s Creed 3 môžete likvidovať lukom, pištoľami, či omahawkom a samozrejme nechýba ani čepeľ Rádu asasínov.


    Eliminujte svojich nepriateľov pomocou rozšíreného arzenálu zbraní, vrátane lukov, pištolí, tomahawku a dýky Rádu vrahov.
    Preskúmajte husto obývané mestá nachádzajúce sa v obrovskej divočine neďaleko nebezpečnej hranice, prekypujúcej životom.
    Úplne nový herný engine prináša brutalitu a krásu národa zachyteného v epickej vojne za nezávislosť.

    Lokalizácia: česká 

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky