INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Brink (Xbox 360)

    Brink (Xbox 360)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre Xbox 360Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    202637

    PN kód

    0093155124530

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Brink (Xbox 360)

    Na úlohách a príbehu založená multiplayerová akcia, ktorá sa odohráva vo futuristickom vzdušnom svete Ark, ktorý sa ocitol na pokraji občianskej vojny. Autori kladú dôraz na prepojenie single playerovej časti hry s kooperáciou a multi-playerom ako takým. Systém voľného pohybu je podobný tomu z úspešnej akčnej hry Mirror's Edge, z ktorej si Brink tiež berie množstvo inšpirácie.

    Na každej mape sa hrajú úlohovo orientované módy, raz bránite a odrážate vlny oponentov prichádzajúcich položiť bombu na dôležitý objekt, inokedy tlačíte a posúvate frontovú líniu, potom zase eskortujete dôležitú osobu a bránite ju vlastnými telami. Nie je to nič svetaborné, ale stavba jednotlivých máp v spojení so sekundárnymi úlohami zamestnáva každého z osemčlenného tímu. A tak budete stavať zátarasy, aby ste odstrihli nepriateľovi priamu cestu k odpaľovacej rampy, ktorú sa snaží hacknúť, a odklonili ho do úzkej uličky, kde si naň počkajú kolegovia s brokovnicami.

    Tímová hra a koordinácia je nevyhnutná a ak narazíte na zohraných hráčov, je radosť plniť úlohy, obsadzovať terminály, kde si môžete prezbrojiť postavu alebo zmeniť jej povolanie, čo je jedna z predností Brink. V úplnom začiatku si okrem classu vyberáte aj to, či budete vyšportovaní, štíhli alebo obézni. Váha postavy priamo ovplyvňuje typy nosených zbraní a aj to, ako rýchlo sa budete pohybovať a či vôbec preskočíte prekážky. Parkour nazvaný v hre Smart tak dovolí mušej váhe vyskočiť a dostať sa na miesta, kam sa ťažká postava nedostane. Smart predurčuje, kto by mal viesť frontálny útok a kto by mal brániť, lenže v praxi to nefunguje, po bojovom poli sa pohybujú výhradne vyšportované postavy, ktoré nielenže dokážu skákať, ale odnesú aj granátomet.

    Preskakovanie zábradlí, skákanie po debnách na horné poschodie, zachytenie sa na visutých chodníkoch po dlhom skoku je efektné, ak funguje. Hra všetky frajerské pohyby vykonáva automaticky pri držaní šprintu, ale dopredu neviete, kam môžete skočiť, resp. či tam vaša postava doskočí. Občas sa zastihnete, že bežíte proti stene. Parkour môžete využiť aj nad podkopávanie nôh nepriateľa, čím ho dočasne paralyzujete a na zemi ho môžete doraziť. Odhodí vás aj tlaková vlna alebo úder pažbou. V takejto situácii je obraz rozotrený, muška nepresná, ale stále máte možnosť páliť.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky