INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Call of Duty: Infinite Warfare Legacy (PC)

    Call of Duty: Infinite Warfare Legacy (PC)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    290097

    PN kód

    5030917205477

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Call of Duty: Infinite Warfare Legacy (PC)

    Popis produktu

    Call of Duty: Infinite Warfare Legacy (PC)

    Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition
    Lokalizácia: Anglická

    Obsah balenia:
    - Call of Duty: Infinite Warfare
    - Call of Duty 4: Modern Warfare HD

    K tejto hre zadarmo získate remastrovanú edíciu hry Call of Duty: Modern Warfare

    Single player kampaň
    Hra hráčov zavedie na nezabudnuteľnú cestu pri tom ako sa pripojíte k hrdinskému boju. Kampaň sa rozpína naším solárnym systémom a zavedie hráčov na cestu zo zeme, až za našu atmosféru. Je to vojna majestátnych rozmerov s nezabudnuteľnými postavami, bohatým emočným rozpätím, novým epickým prostredím a ľudskými zdrojmi.

    Návrat ku klasickej vojne na obrovskej škále
    Hra je postavená vo vierohodnom futuristickom prostredí, hra postaví hráčov do úlohy kapitána Reyesa, pilota špeciálnej operácie prvého stupňa, ktorý sa postaví ku kormidlu Retribution, jednej z posledných pozemských vojnových lodí. V čase nemysliteľnej nepriazne musí Reyes viesť zvyšky koaličných síl proti neúnavnému nepriateľovi.

    Boj s fanatickým nepriateľom
    Settlement Defense Front (The Front) reprezentuje frakcie vzbúrencov, ktorý sa odpojili od Aliancie spojených vesmírnych národov počas vojny o oddelenie, pred mnohými rokmi. Vo svete Call of Duty: Infinite Warfare bola naša planéta obratu o prirodzene zdroje pri populačnom náraste a industriálnom raste. Pozemšťania sa teraz spoliehajú na kolóniu naprieč solárnym systémom pre ťažbu na planétach a asteroidoch, kde sú nevyhnutné palivové zásoby a iné zdroje.

    The Front je fašistická moc, ktorá je zložená z brutálnych a militantných radikálov, ktorí bolí zocelení extrémnymi podmienkami mimozemských prostredí. Dožadujte sa nadvlády nad mimozemskou základňou a nad ich bohatstvom, čím kladie pozemské krajiny do zveráku. Po rokoch neľahkej patovej situácie, sú diplomatické vzťahy napájané a bude stačiť mierne postrčenie pre vznik vojny v celo solárnom systéme.

    Pohlcujúci zážitok z kampane
    Po prvý krát mnoho častí kampane od pozemnej akcie, cez pilotovanie prúdového bojového lietadla, po subo v nulovej gravitácii a vesmírne boje, všetko sa vám bude zdať úplne prirodzene, akciou nabitý zážitok s Minimom viditeľných načítavacích obrazoviek a doručí podpis šlágrov, ktorý si fanúšikovia obľúbili.

    Bojové lode prinášajú nový element
    Úplne po prvý raz v sérii, sú vzdušné a vesmírne súboje súčasťou kampane. Hráči zažijú nové súbojové scenáre a prostredia, ktoré pridávajú ohromné rozmanitosti a vzrušenie do single player kampane.

    The Retribution
    Retribution slúžte ako domovská základňa pre hráčov a reprezentuje ich život na planéte Zem, pri tom ako sa vydávate na cestu naprieč solárnym systémom. Masívna bojová loď, na ktorej sú ubytovaní členovia vašej posádky, Retribution je kľúčová postava v kampani a loď, na ktorej budú hráči závislí a o ktorú sa budú starať.

    Jackal
    Počas kampane budú hráči pilotovať aj ich vlastnú bojovú prúdovú stíhačku, ktorá je známa Ako Jackal.

    Multiplayer
    Hra Call of Duty: Infinite Warfare predstavuje multiplayer mód, v ktorom pocítite Evolúciu pohybového systému s dôrazom na zapojenie sa do prednej línie. Odmeňujú hráčov za využitie ich okolia aplikácie stratégie v zápale boja. Mapy sú navrhnuté tak, aby pohltili hráčov do rýchleho, zábavného a hektického herného štýlu, ktory hráči očakávajú. S novým prístupom k hraním, prinesie multiplayer inovatívny herný štýl, ktorý vyzýva hráčov k dosiahnutiu ich cieľov rôznymi kreatívnymi sposobmi, ktorý je založený na ich špecifickom hernom štýle.

    Zombie
    Infinite Warfare predstaví originálny kooperatívny mód, Zombies, ktorý zavedie hráčov na divokú jazdu naprieč novým príbehom s unikátnymi hernými vymoženostami a mechanikami. Očakávajte hromadu zábavných prekvapení pri novom zážitku so Zombies, ktoré budú ohlásené neskor v roku.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky