INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Creative Bluetooth headset OUTLIER, built-in MP3 player, NFC, black

    Novinka

    Výkonné bezdrátové slúchadlá na uši s bohatými funkciami a integrovaným MP3 prehrávačom
    slúchadlá , s mikrofónomZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    249066

    PN kód

    51EF0690AA006

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Creative Bluetooth headset OUTLIER

    Popis produktu

    Creative Bluetooth headset OUTLIER

    Nielen štýlové, ale tiež vysoko praktické bezdrôtové slúchadlá určené pre každodenné používanie. Ich najväčšou prednosťou je bezpochyby kompatibilita. Creative outlier ponúka hneď 4 možnosti, ako si svoju obľúbenú hudbu prehrať (Bluetooth, USB kábel, 3,5 mm jack, microSD karta). Áno čítate správne. Obľúbený playlist si teraz môžete pustiť aj z microSD karty. Slúchadlá Creative outlier totiž disponujú okrem iného tiež zabudovaným prehrávačom. Ten si hravo poradí s bežnými formátmi, ako sú MP3, WMA a WAV. Okrem toho nechýba ani zabudovaná technológia NFC, vďaka ktorej je prepojenie s kompatibilným zariadením cez Bluetooth príjemne rýchle.

    - Bluetooth s NFC pre bezproblémové bezdrôtové audio.
    - Integrovaný MP3 prehrávač umožňuje prehrávať skladby priamo z pamäťovej microSD karty bez použitia telefónu ­ čím šetrí batériu telefónu pre dôležité hovory a správy. Ideálne pre cvičenia bez starostí o telefón.
    - USB Audio pre bezstratové digitálne prehrávanie; nabíja batériu vášho zariadenia v rovnakom čase.
    - HD kvalita hovoru so vstavaným mikrofónom, ktorý potláča okolité šumy a podporuje HD kvalitu hovoru.
    - Aplikácia Buddy číta prichádzajúce správy na Android zariadeniach.
    - Neobyčajne štýlový s pribalenými šiestimi pármi neónovo farebných akustických krúžkov, ktoré umožňujú užívateľom prispôsobiť si slúchadlá svojmu štýlu ­ možných je až 30 kombinácií.
    - Ľahké (hmotnosť 93g, asi 1.5 krát ľahšie, ako iné slúchadlá v danej triede) a pohodlné s náušníkmi polstrovanými koženkou.
    - Výkonný zvuk s profesionálne vyladenými 32mm neodymovými meničmi.
    - Dostupné v dvoch farbách ­ bielej a čiernej.

    Ak sa tešíte z kvalitnej hudobnej reprodukcie, potom sú Creative outlier určené práve pre vás. Dušu slúchadiel predstavujú dva 32 mm veľké, vysoko výkonné, neodýmové reproduktory, ktoré sú schopné realisticky reprodukovať akýkoľvek tón. A to v celom spektre ľudským sluchom zachytiteľných zvukov (frekvenčný rozsah 20 Hz až 22 kHz). Či už ste milovníkom vyváženej hudby, alebo preferujete hlboké basy. S Creative outlier si vyberie naozaj každý. Ak sú na slúchadlách umiestnené tzv. akustické krúžky, poskytujú vyváženú hudobnú reprodukciu. Na druhú stranu ich odobratím zvýšite basový výkon. Súčasťou balenia je 6 takýchto párov akustických krúžkov, zakaždý v inej farbe. Vďaka nim tak môžete okrem zvuku vylepšiť aj štýl slúchadiel.

    Slúchadlá Creative Outlier dávajú užívateľom ďalšiu flexibilitu prispôsobenia si vzhľadu slúchadiel ešte tým, že im umožní vytvoriť si vlastný dizajn. Užívatelia a nadšenci 3D tlače si môžu navrhnúť a na 3D tlačiarni vytlačiť vlastné akustické krúžky na svoje slúchadlá. Navštívte webovú stránku creative.com/outlier kde si môžete stiahnuť 3D tlačové vzory.
    - Buddy: aplikácia Inteligentnej hlasovej notifikácie
    - Zabudovaný režim Pacer: hovorí, informuje o celkovom čase a čase za kolo
    - Hlasové hovory s vysokým rozlíšením
    Stránky o produkte Creative Bluetooth headset OUTLIER:

    http://cs.creative.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky