INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Dell adaptér USB na HDMI/VGA/USB/Ethernet

    Vypredané

    replikátor portov USB 3.0 na HDMI,VGA, Ethernet, USB 2.0Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    259486

    PN kód

    492-BBNU

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Dell adaptér USB na HDMI/VGA/USB/Ethernet

    Kompaktný adaptér DellTM USB 3.0 na HDMI / VGA / Ethernet / USB 2.0 Slayer predstavuje riešenie plug-and-play pre pripojenie externého monitora a ďalších bežných zariadení k notebooku. Má tiež ethernetový port, čo znamená, že nahrádza až tri adaptéry a šetrí miesto na pracovnom stole aj v brašni. Port USB 2.0 v adaptéry je stále k dispozícii a aj naďalej ponúka možnosť pripojenia periférnych zariadení USB.
    Tento adaptér umožňuje flexibilne rozšíriť počítač o širokú škálu monitorovať a podporuje produktivitu pri praci s viacerými aplikáciami. Cez port VGA alebo HDMI môžete k mobilnému počítaču pripojiť externý monitor. Všetky tieto aj ďalšie vlastnosti umožňujú pridávanie prostriedkov pre zvýšenie produktivity, bez toho aby ste museli obetovať konektivitu USB.

    Náhrada za niekoľko adaptérov
    Kompaktný adaptér Dell USB 3.0 na HDMI / VGA / Ethernet / USB 2.0 predstavuje riešenie plug-and-play pre pripojenie externého monitora a ďalších bežných zariadení k notebooku. Adaptér má aj ethernetový port, čo znamená, že nahrádza až tri adaptéry a šetrí miesto na pracovnom stole aj v brašni. Port USB 2.0 v adaptéra je stále k dispozícii a aj naďalej ponúka možnosť pripojenia periférnych zariadení USB.

    Vyberte si video výstup VGA alebo HDMI
    Cez port VGA alebo HDMI môžete k mobilnému počítaču pripojiť externý monitor. Tento adaptér Dell umožňuje flexibilne rozšíriť počítač o širokú škálu monitorov a podporuje produktivitu pri práci s viacerými aplikáciami.

    Ethernetový port pre pripojenie ku káblovej sieti
    Adaptér Dell USB 3.0 na HDMI / VGA / Ethernet / USB 2.0 umožňuje v prípade potreby pripojiť notebook cez ethernetový port ku káblovej sieti. Vďaka nemu sa môžete pripojiť na Internet a pokračovať v produktívnej práci prakticky v akomkoľvek prostredí.

    Port USB 2.0 slúži na pripojenie ďalších periférnych zariadení
    Adaptér Dell umožňuje pridávanie prostriedkov pre zvýšenie produktivity, bez toho aby ste museli obetovať konektivitu USB. Cez port USB 2.0 môžete ľahko pripájať rad bežných periférnych zariadení, ako sú tlačiarne, skenery či externé pevné disky.

    Technické parametre

    Prevedenie: adaptér

    Porty:
    1 x HDMI (Female)
    1 x VGA (Female)
    1 x RJ-45 gigabit 1000 Mb/s (Female)
    1 x USB 2.0 (Male)

    Farba: čierny
    Stránky o produkte Dell adaptér USB na HDMI/VGA/USB/Ethernet:

    http://www.dell.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky