INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Produkt je možné objednať iba ako súčasť konfigurácie

    DICOTA Batoh BacPac Mission Pure Black - 15,4"

    Max.rozmery notebooku: 280 x 360 x 50 mm - 15"/15,4"Zobraziť viac
    Kód tovaru

    002862

    PN kód

    N11648N

    Výrobca
    Záruka

    360 mesiacov

    Alternatívy pre DICOTA Batoh BacPac Mission Pure Black - 15,4"

    Popis produktu

    DICOTA Batoh BacPac Mission Pure Black - 15,4"

    Vonkajšie rozmery   450 x 340 x 130 mm
    Max. rozmery notebooku 360 x 280 x 50 mm
    Pre Notebooky 15"/15.4"
    Hmotnosť 1,0 kg
    Materiál Dobby Nylon/ Polyester
    Vybavenie Pohodlný ruksak; moderný a športový vzhľad; pogumovaný povrch, výrazné úchytky na zipsoch; pásik na uchytenie k notebooku; priestor na dokumenty; plocha s vreckami; uzamykateľné vrecko na doklady; špeciálne upravené vrecko na CD prehrávač; nepremokavý a pevný materiál; reflexný materiál na prednej časti; špeciálne tvarované ramenné popruhy a ďalšie zaujímavé doplnky.

    Na spoľahlivú ochranu notebooku nájdete vo vnútri efektívnu výstelku HDF (high-density foam). Vystužené vrecko je navyše prešité pásikom, ktorý udrží Váš notebook na správnom mieste. Hlavná časť ruksaku je vhodná na dokumenty a mobilné príslušenstvo. Ďalšie vrecká sú určené na mobilný telefón, perá a vizitky. Ruksak má i samostatne uzatvárateľnú časť pre Vaše osobné doklady alebo cenné veci. Predné vrecko je prispôsobené na úschovu káblov a napájacích zdrojov. Špeciálne vrecko má aj CD prehrávač. Konštrukcia zipsov umožňuje použiť na uzamknutie vrecák visiaci zámok (nie je súčasťou dodávky). Ruksak je vyrobený z nepremokavého a pevného materiálu, ktorý dobre ochráni proti nepriazni počasia všetko čo máte vo vnútri . Reflexný materiál prednej časti je dobre viditeľný v hmle alebo v tme, čo zaistí bezpečnosť Vám.
    Pohodlie zabezpečia špeciálne tvarované ramenné popruhy, vystužená zadná časť a úchytky na zipsoch z kvalitného syntetického materiálu. BacPac Mission je dostupný v niekoľkých farbách: modrá, červená, oranžová, zelená a čierna!
    Stránky o produkte DICOTA Batoh BacPac Mission Pure Black - 15,4":

    www.dicota.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky