INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Beko DPY 8506 GXB1, sušička bielizne

    Beko DPY 8506 GXB1, sušička bielizne

    Vypredané

    sušička prádla, energetická trieda A+++, hlučnosť 65 dB, váha náplne 8 kgZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    216644

    PN kód

    DPY 8506 GXB1

    Výrobca

    Popis produktu

    Beko DPY 8506 GXB1

    Sama ohlási, že je hotovo
    Sušičky Beko si samy povedia, kedy je potreba niečo vyprázdniť. Ohlási sa, keď je koniec programu, plný zásobník vody, či keď je nutné vyčistiť filtre. Hlasitosť zvukového znamenia je navyše možné nastaviť tak, ako vám je príjemné.

    Koniec strateným ponožkám
    Vnútorné osvetlenie bubna je dobrá vychytávka na zabudnuté kúsky prádla. Perfektne osvetlí celý bubon, takže páry ponožiek už budú konečne kompletné.

    Usuší rifle, dres i blúzku
    Fámu, že sušička je len na pár vecí, sme prekonali. Sušičky Beko sme vybavili špeciálnymi senzormi, ktoré kontrolujú teplotu sušenia tak, aby s každým typom textílie bolo zachádzané ako potrebuje. Vďaka tomu šetrne usušíte džínsy, jemné tkaniny aj vlnu bez toho, aby došlo k ich vyblednutiu či poškodeniu.

    Ľahké čistenie bez akrobatických výkonov
    Pri našich sušičkách nemusíte podávať výkony hodné hadích žien. Sušičky Beko majú totiž všetky filtre vzduchu ľahko prístupné, takže ich bez ťažkostí vyčistíte, za čo vám sušička poďakuje svojou dlhou životnosťou.

    Neriešte vylievanie zásobníka
    Sušička ušetrí plno práce s bielizňou a aby ju nenahradila práca so sušičkou, môžete všetky sušičky Beko pripojiť na odpad. Tým pádom sa zbavíte vylievania zásobníka na kondenzát a sušenie už bude skutočne bez starostí.

    Prispôsobte sušičku kúpeľni
    Sušičku Beko dáte naozaj kamkoľvek. U viacerých modelov môžete otočiť dvierka a zmeniť ich smer otvárania, takže padnú do každého kúta predsiene či kúpeľne.

    Jemné a šetrné sušenie
    Nebojte sa sušiť ani svoje obľúbené tričko! Bubon AquaWave® so svojou špeciálnou štruktúrou povrchu oblečenie šetrne a dokonca aj lepšie usuší tak, aby ste svoje tričko mali na veky vekov.

    Menej energie, dlhšia životnosť
    Aby si bielizeň zachovala svoj vzhľad, ale aby bola zároveň dokonale usušená, vybavili sme sériu sušičiek Beko tepelným čerpadlom EcoGentle™. To umožňuje sušenie pri nižších teplotách, postará sa, aby oblečenie nestrácalo svoju farbu a tvar, a navyše spotrebuje menej energie.

    Sušičku dáte kamkoľvek, trebárs na práčku
    Sušička šetrí čas aj prácu, o tom niet pochýb. Ale kam s ňou, keď bývate napríklad v garsónke? Jednoducho ju postavte na práčku a zafixujte pomocou medzikusu. Vďaka nemu môžete bez obáv posadiť sušičku s hĺbkou 54 cm aj na práčku s hĺbkou 45 cm a užívať si priestor, v ktorom neprekáža sušiak.

    Košele vždy v skvelej kondícii
    Pokiaľ nosíte košele často, žehliaca doska a žehlička vás neminú. S programom Košele si však môžete nepríjemný čas strávený žehlením skrátiť na minimum. Vaše obľúbené košele usuší pri nízkej teplote a špeciálnymi pohybmi bubna ich ochráni pred pokrčením.

    Ušetrí vás žehlenia
    Vieme, že žehlenie je otrava, preto sa vám ho snažíme skrátiť na minimum. Automatický systém proti pokrčeniu bielizne zaistí šetrné otáčanie bubna aj po skončení programu. Takže i keď práve nemáte čas oblečenie zo sušičky vybrať, nemusíte sa báť, že ho potom budete musieť žehliť ako diví.

    Pre jasný prehľad a kontrolu
    Aby ste mali prehľad čo sa deje, sú sušičky Beko vybavené LCD displejom. Ten prehľadne ukazuje informácie napríklad o nastavení suchosti prádla, alebo či je plný zásobník na kondenzát, takže v tom budete mať hneď jasno.

    Nech sa deti hrajú
    Pokiaľ máte v domácnosti malé deti, asi viete, aké lákavé sú pre ne gombíky všetkých spotrebičov. Preto sú sušičky Beko vybavené detským zámkom. Zabráni prenastaveniu programu v priebehu sušenia a vy sa nemusíte báť, že sa jemné odevy začnú sušiť ako prestieradlá.

    Vlastnosti:
    Automatický systém proti pokrčeniu bielizne: Áno
    Farba dverí: chróm
    Slovenský panel: Áno
    Držiak na sušenie topánok či vlny: možnosť dokúpiť
    Energ. trieda: A+++
    Hĺbka skeletu (cm): 60
    Hlučnosť (dB): 65
    Kapacita (kg): 8
    Možnosť pripojenia na odpad: Áno
    Otočenie otvárania dverí: Áno
    Počet programov: 16
    Spotreba energie (kWh/rok): 177
    Vnútorné osvetlenie bubna: Áno
    Vôňa pre sviežu bielizeň: Nie
    Rozmery
    Hĺbka (cm): 65.4
    Šírka (cm): 59.7
    Výška (cm): 84.6
    Hmotnosť: 42,5 Kg

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky