INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    EURO TRUCK Simulator 2: Na východ! (PC)

    EURO TRUCK Simulator 2: Na východ! (PC)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner simulácia, pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    168172

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre EURO TRUCK Simulator 2: Na východ! (PC)

    Popis produktu

    EURO TRUCK Simulator 2: Na východ! (PC)

    Poľsko, Slovensko, Maďarsko a Česká republika. To sú krajiny, ktoré sa novo dočkali v datadisku hustejšieho cestného pokrytia. Pokojne by sa hra mohla volať Euro Truck Simulator 2: Vyšehradská štvorka. Ale to zrejme nie je toľko sexi. Čo rozhodne nepoteší, je fakt, že ako svoje východiskové mesto si môžete opäť nastaviť (čo sa týka Českej republiky) "len" Prahu. Nové mestá teda slúžia len ako ako nové body, v ktorých začnete, alebo ukončíte zákazky. Alebo tadiaľ len prejdete. V takom prípade ale mesto rozoznáte len veľmi ťažko. Ak nebudete sledovať značky pri cestách a nevšimnete si ako niektoré z dominánt (v Prahe zabudnite na Pražský hrad, sto veží sa tu upriamilo len na tú žižkovskú), zrejme vám všetky mestá prídu ako cez kopirák.
    Euro Truck Simulator 2 je hra, ktorá "váži" niečo vyše pol gigabajtu. To, myslím, hovorí za všetko. Žiadne prepracované detaily rozhodne nečakajte. Hra vás skúša zaujať niečím iným. Proste si pustíte rádio (vo forme internetových streamov alebo nahádžeme do playlistu vlastný mix - za toto veľký palec hore), uvelebíte sa vo svojom kresle, začnete si pohmkávať "Všetci sú už v Mexiku" a vyrazíte tiež. O ničom inom to nie je.

    Datadisk ku kamiónovému hitu Euro Truck Simulator 2. hlavným zameraním prídavkom bude mapa východnej Európy, hlavne sa prejdeme po poľskom vidieku. Dočkáme sa Trás Medzi Varšavou a Ostravou ai Lodž a Lublin.

    K hraním vyžaduje základnú hru Euro Truck Simulator 2.

    Lokalizácia: CZ titulky

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky