INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Eve: Valkyrie VR (PS4 VR)

    Eve: Valkyrie VR (PS4 VR)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre PS4 a VRZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    289987

    PN kód

    PS719866657

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Eve: Valkyrie VR (PS4 VR)

    Popis produktu

    Eve: Valkyrie VR (PS4 VR)

    Vitaj v novom živote
    Staň sa elitným stíhacím pilotom a ponor sa do vesmírnych súbojov vo virtuálnej realite.

    Dátum vydania: 13.10.2016
    Žáner: Shooter / Akčné
    Vydavateľ: CCP Games
    Výrobca: CCP Games

    Pridaj sa k Valkýrám
    Preskúmaj spletitý sci-fi svet EVE Online z úplne nového pohľadu: tentoraz sa v hlbokom vesmíre vrhneš do stíhacích súbojov a adrenalínových taktických náletov s PlayStation VR. Vybojuj si na okraji vesmíru bohatstvo i slávu. Pracuj ako žoldnier a vymeň svoje bojové schopnosti za poriadny balík peňazí, alebo sa pridaj k bande galaktických pirátov a vydaj sa za korisťou. Dokonca si môžeš zostaviť vlastnú letku vyhnancov a viesť ich do boja.

    Užívaj si napínavé súboje so slobodou pohybu vo všetkých smeroch a bojuj v odľahlých slnečných sústavách. Seď v kokpite ťažko obrnenej stíhačky a hoď sa do obrích tímových bitiek. Postupom času si zprístupníš vylepšenia: namontujte si na stíhačku nové silné zbrane a výbavu, aby si dokázal zvládnuť stále náročnejšie bitky.

    Herný obsah
    Vo vesmíre ťa čakajú adrenalínové stíhacie súboje s neobmedzeným výhľadom a zbraňovými systémami navádzaným ipohľadom. Vrhni sa do akcie v rozsiahlom sci-fi vesmíre EVE. Bojuj o nadvládu nad orbitálnymi lodenicami, infiltrujte obrie nepriateľské lietadlové lode a straste svojich protivníkov v obrích asteroidových pásoch. Veď svoju letku k víťazstvu v kompetitívnom online multiplayeri, pozvi kamarátov ku kooperačným bitkám alebo odštartuj na sólo misie, kde môžeš odhaliť pôvod záhadných Valkýr.

    Vitaj v novom živote - Príbeh
    Je ti zima. Si zmätený. Preberieš sa v klonovacej nádrži.
    Keď sa rozhliadneš okolo seba, všimneš si stuhnutých siluet ostatných pilotov, ktorí sa tiež prebúdzajú k životu. Pred očami ti neustále prebieha jedna a tá istá spomienka. Spomienka na svoju vlastnú smrť. Regrutovali ťa, bez toho by si to vedel a bez toho by si na to privolil. Tvoj predchádzajúci život je u konca. Teraz máš novú úlohu v službách muža známeho ako Fatal.

    Ten s pomocou nelegálnej technológie zbiera vedomie umierajúcich stíhacích pilotov a vo chvíli ich smrti ich prehráva do špeciálne navrhnutých klonov.
    Rán Kavik bola medzi prvými pilotmi, ktorí týmto procesom prešli. Keď ale odhalila pravdu o svojej smrti, rozhodla sa utiecť. Nezachránili ju neslávne preslávení Guris - naopak, práve oni jej v skutočnosti išli po krku a zabili ju. To napokon platí o všetkých Valkýrách. Drsná, nezávislá a odhodlaná vedie súkromnú vojnu proti svojmu pôvodnému klanu a tiež proti korporácii, ktorú viní zo zničenia svojej rodiny.

    Dnes Rán Valkýry vedie. Potulujú sa vesmírom v temnom a drsnom priestore v okolí New Eden. Nie je isté, že prežijú, nepriateľov je veľa. Lenže ony sú rýchlejšie, nebezpečnejšie a húževnatejšie ako všetci ostatní. Valkýry si chcú vybaviť účty a túžia po boji. Pridaj sa k nim v novom živote.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky