INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Fable Anniversary (Xbox 360)

    Fable Anniversary (Xbox 360)

    Vypredané

    žáner RPG, pre Xbox 360Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    188767

    PN kód

    49X-00018

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Fable Anniversary (Xbox 360)

    Hra Fable, najpredávanejšia RPG pre prvú generáciu konzoly Xbox, bola vo svojej dobe priekopníkom - každé hráčovo rozhodnutie so sebou nieslo následkami. Svet Albionu si hráč získal a niektoré z nich nepustil už celé desaťročia. Vďaka Fable Anniversary teraz môžu fanúšikovia znovu prežiť pôvodný príbeh Fable, tentokrát však s vylepšenou grafikou v HD, zvuky a hrateľnosťou. S úplne novým systémom nasvietenie, vybrúseným rozhraním, textúrami, 3D modely a úspechy je tento titul dokonalým zážitkom ako pre tradičných fanúšikov série Fable, tak i pre úplných nováčikov!

    Vylepšená grafika v HD (1080p) vďaka výkonu Xbox 360
    Hra "Fable Anniversary", remasterovaná pre Xbox 360, predstavuje bezpochyby veľký audiovizuálny skok oproti pôvodnej "Fable". Vývojársky tím vynaložil obrovské úsilie a prostriedky pri prerábke dobrodružstva a vdýchol mu nový život prostredníctvom vylepšenia, ako sú nasvietenia, špeciálne efekty a mnohé ďalšie. Výsledkom je ohromujúci reimaginace pôvodnej hry, ktorá poteší ako tradičných fanúšikov, tak aj úplných nováčikov.

    Úplne nový systém užívateľského rozhrania a ukladania a ničím nerušený zážitok
    Vďaka výkonu konzoly Xbox 360 je zážitok z hrania "Fable Anniversary" súvislejšie (výrazné skrátenie doby nahrávacích obrazoviek). Navyše sa táto verzia môže pochváliť novým užívateľským rozhraním, ktoré bolo navrhnuté pre jednoduchšie a rýchlejšie objavovanie rozmanitého sveta "Fable". Okrem bleskového nahrávania bol do hry pridaný úplne nový systém ukladania, vďaka ktorému budú mať hráči možnosť uložiť si svoju hru kedykoľvek a kdekoľvek, a to aj počas plnenia úloh. Hra "Fable Anniversary" takisto znovu oživuje overené prvky, napr. Aktualizovaná a voliteľná schéma ovládania, čo ocenia najmä tí, ktorí si obľúbili herné štýly "Fable II" a "Fable III".

    "Fable" sa prvýkrát dočká úspechov
    Hra "Fable Anniversary" obsahuje plných 1000 bodov úspechov (achievements), čo bude znamenať tak pre nových hráčov, tak aj tiež najväčších fanúšikov - veteránov "Fable: The Lost Chapters" nejednu výzvu a prekvapenia pri opätovnom preskúmavaní sveta Albionu.

    Podpora aplikácie Xbox SmartGlass pre všetky vaše zariadenia
    Používajte na svojich zariadeniach s Windows 8 či iných aplikácii SmartGlass k interakcii s "Fable" takým spôsobom, ktorým to predtým nebolo možné. Pozerajte sa na obrazovku s mapou, objavujte tajné miesta alebo dokonca robte obrázky svojho hrdinu, ktoré potom nahráte na sociálnu sieť!


    Herné prvky a vlastnosti:
    * Úplne prepracovaná grafika v HD a zvuk.
    * Prvý diel Fable sa prvýkrát dočká možnosti získavania úspechov na Xbox LIVE.
    * Takmer žiadne načítavanie obrazovky pre ničím nerušené objavovanie otvoreného sveta.
    * Úplne nový systém užívateľského rozhrania a ukladania.
    * Vedľa pôvodného dobrodružstva je súčasťou Fable Anniversary tiež obsah z Fable the Lost Chapters.
    * Nové oblečenie a zbrane.

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky