INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    FIFA 18 (Xbox 360)

    FIFA 18 (Xbox 360)

    Vypredané

    žáner šport , pre Xbox 360Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    299699

    PN kód

    5030934121514

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    FIFA 18 (Xbox 360)

    Nová FIFA opäť prináša najrealistickejší futbalový zážitok. Tešte sa na autentických futbalistov, tímy aj atmosféru na štadiónoch. Pohyb vďaka technológii Real Player Motion otvorí cestu k dramatickým momentom v pohlcujúcej atmosfére najznámejších štadiónov sveta.

    A v pokračovaní režime Cesta: Hunterov návrat sa v sprievode mnohých hviezd vydáte na cestu okolo sveta.

    Technológie Real Player Motion
    Úplne nový systém animácií funguje na princípe porovnávania trajektórie pohybu v každom snímku, a FIFA tak môže ponúknuť doteraz najplynulejšiu hrateľnosť s rýchlou odozvou ovládania. Nové techniky snímania pohybu a prechody medzi animáciami fázovo do jednotlivých snímok sú zárukou toho, že hra verne napodobňuje skutočný futbal.

    Osobnosti hráčov
    Šesť nových archetypov futbalistov a nová technológia ich mapovania dá hráčom jedinečnú identitu a jednoznačne ich od seba odlíši. Vôbec prvýkrát v histórii sa skutočné pohyby hráčov, ich telesné proporcie a vlastnosti prejavia v pohybe ich virtuálnych náprotivkov. Ronaldov charakteristický šprint, Sterlingovho jedinečné obrátky a Robbenov odlišný pohyb rúk, to všetko a oveľa viac vo FIFA 18 rozpoznáte na prvý pohľad.

    Tímové štýly
    FIFA 18 obsahuje bohatú škálu známych taktických štýlov hry niekoľkých svetových tímov-umelá inteligencia teraz bude schopná okamžite rozoznať tiki-taku niektorých špičkových európskych mužstiev alebo vysoký presing používaný v Premier League. Úplne zreteľne pocítite zmenu v defenzívnej a útočnej činnosti vždy, keď si zvolíte nový klub, alebo iného protivníka.

    Cesta: Hunterov návrat
    Najpopulárnejšia hra na svete vás vezme na ďalekú cestu za účasti mnohých známych tvárí, medzi ktorými nechýba Cristiano Ronaldo a ďalšie hviezdy európskeho futbalu. Vracia sa totiž Alex Hunter. Po fantastickej prvej sezóne v Premier League sa Hunter dostáva do hľadáčika špičkových klubov sveta a premýšľa o možnostiach, ktoré sa mu ponúkajú. Cíti, že je pripravený na ďalší krok, budúcnosť vyzerá žiarivo, o Hunterovi hovorí celý svet ... ale futbalový život nie je vždy fér.

    Nové pozičné správanie hráčov
    Vďaka väčšej voľnosti pohybu monitorujú vašu spoluhráči situáciu na ihrisku a reagujú na ňu zodpovedajúcim spôsobom - koordinovane vyrážajú dopredu, alebo zapĺňajú voľné priestory, aby mohli stále podporovať útok. Nové pozičné uvažovanie zabezpečuje rovnomerné rozmiestnenie tímu na hernej ploche a poskytuje viac príležitostí na čítanie hry v čase a priestore.

    Prepracované davy divákov
    Vďaka individuálnym reakciám divákov v hľadisku a rozšírenej palete typických miestnych pospevkov a chorálov ucítite, ako vám fanúšikovia vlievajú krv do žíl. Budete počuť autentické skandovanie, ktoré bude zosilňovať pri vašich útočných akciách, ozajstné výbuchy nadšenia, keď skórujete, a dokonca budete moc oslavovať s divákmi pri gólových oslavách.

    Stránky o produkte FIFA 18 (Xbox 360):

    www.easports.com/fifa/fifa-18-cristiano-ronaldo

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky