INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Formuler F3

    Formuler F3
     
    Posledný voľný kus
    V prípade záujmu o objednanie, poprosím kontaktujte mailom obchodníka pri produkte v časti Obchodníci.Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    258268

    Výrobca

    Alternatívy pre Formuler F3

    Popis produktu

    Formuler F3


    Formuler dopĺňa svoju modelovú radu prijímačov ekonomickým modelom s názvom F3. Ide o rozmerovo menší Full HD satelitný prijímač od kórejského výrobcu Formuler, tentokrát s numerickým displejom s uni čítačkou (okrem Standard HD M7 kariet), ale aj s CI slotom ( s Irdeto modulom číta aj Štandard HD M7 karty) a dalšej výbavy, ako napr.  digitálneho audio výstupu, alebo až 2 USB konektorov.

    Formuler F3 sa vyznačuje hlavne kvalitným obrazom, rýchlym prepínaním kanálov a podporou mnohých vývojárskych skupín, vrátane OpenPLI, OpenATV, HDMU a mnoho iných.
    Pre neskúseného užívateľa však môže byť počiatočné nastavenie prijímača problematické, nakoľko sa jedná o linux prijímač a je tam potrebné viac vecí nastaviť.

    Základ chipsetu tvorí Broadcom MIPS procesor BMC 7362 s Dual Thread funkciou o takte 742 Mhz a výkonom 2000 DMIPS. Dostatok pre svižný chod operačného systému Enigma, rýchly nábeh systému, tento model však nemá podporu pre PIP (obraz v obraze). Flash pre inštaláciu pluginov je o velkosti 256 MB a operačná pamäť DDR je o velkosti 512 MB.

    Formuler F3 slúži aj ako multimediálne centrum, vdaka operačnému systému Enigma 2 má podporu pre prehrávanie množstva audio a video formátov, prehrávať vie nielen z USB zariadení pripojených k prijímaču, ale aj po sieti, napr. z Vášho NAS serveru, sieťového disku, alebo z interného HDD iného sat. prijímača vo Vašej domácnosti. Nechýba podpora pre streamovanie, čiže prenášanie obrazu a zvuku z prijímača bud do PC, notebooku, alebo do smartfonu.

    Na zadnom panely nájdete ethernetový port o rýchlosti 10/100 MBit pre pripojenie prijímača na sieť Internet, 2x USB konektory pre pripojenie napr. externého USB HDD, alebo USB Flash kľúča pre prehrávanie, alebo nahrávanie staníc, alebo oblúbených filmov, SPDIF digitálny audio výstup a servisný RS232 port. Ďalej tlačidlo napájania, HDMI konektor pre pripojenie k novým typom TV, čítačka kariet a CI slot.

    Formuler F3 beží na operačnom systéme Enigma 2.Funkcie prijímača sú veľmi bohaté, má plnú podporu pre modulárny systém Enigma 2, ktorého práve modulárnosť je najsilnejšou stránkou, užívateľ má na výber zo stovky aplikácií,sám sa rozhodne, ktoré bude používať. Spomeňme výkonný mediaplayer pre prehrávanie bohatej škály video a audio súborov (napr. MKV HD, MKV, DIVX HD, DIVX, FLV, MP3, JPG a dalšie), vdaka novému Kernelu s podporou najširšej ponuky formátov a kodekov, zvláda aj WMV9, MPEG-2, MPEG-4, WMA9, AC3, MPEG-4(AAC-HE), alebo MPEG-1

    Nechýba podpora pre IPTV televíziu a internetové rádiá, PVR funkcie, HbbTV (internetový teletext), www prehliadač, HDMI CEC (ovládanie TV cez HDMI kábel), Google Mapy, Youtube, DLNA, Samba, FTP, web počasie, Multi EPG (rozšírený grafický programový sprievodca), časovanie nahrávok, zobrazenie informácií o programe, alebo nahrávke z internet. portálov (CSFD, ImdB), PIP, nahrávanie viac staníc súčasne, možnosť nahrávať nezakodovane (nahrávku je možné prehrať aj napr. v PC), timeshift, webinterface (ovládanie prijímača cez PC, tablet a pod. + desiatky dalších funkcií dostupných cez aplikácie, jednoducho inštalovatelné do prijímača priamo cez menu prijímača zo serveru.

    Obsah balenia:

    1. receiver
    2. HDMI kábel
    3. elektrický adaptér
    4. diaľkový ovládač
    5. batérie k diaľkovému ovládaču

    Recenzia (v angličtine): http://linux-tv.com/receiver/formuler-f3/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky