INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Formuler F4 TURBO, H.265 HEVC

    Formuler F4 TURBO, H.265 HEVC

    Vypredané

     
    podpora kodeku H.265 HEVC, možnosť doplniť druhý tuner, USB, microSD slot, CI slot
    satelitný prijímač, Full HD (1920x1080), DVB-S2 1x, HDMI, SCART pomocou A/V redukcie, LAN RJ45, USB port, po doplnení WiFi USBZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    281475

    PN kód

    8594163275563

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Formuler F4 TURBO

    Popis produktu

    Formuler F4 TURBO

    UPOZORNENIE:
    Pre neskúseného užívateľa môže byť počiatočné nastavenie prijímača problematické, nakoľko sa jedná o linux prijímač a je tam potrebné viac vecí nastaviť (čítačku kariet a podobne). Ak to nezvládnete sami, požiadajte lokálneho satelitného technika o nastavenie (treba rátať s poplatkami za nastavenie).
    Prijímač dodávame nenastavený, tak ako je priamo dodávaný od výrobcu.

    Popis produktu:
    Predstavujeme novú generáciu satelitného prijímača s podporou HEVC H.265 formátu, v štýlovom prevedení s excelentným dizajnom. FORMULER F4 Turbo prináša maximálne ohromujúci zážitok zo sledovania videa s vysokým rozlíšením. Tento kompaktný Full HD prijímač ponúka v základe jeden DVB-S2 satelitný tuner a druhý volitelný slot pre meniteľný tuner v jednoduchom plug-in type. Formuler F4 má podporu pre tzv. FAST BOOT, čiže rýchle spustenie prijímača.

    Kórejský výrobca prijímačov Formuler prichádza na trh v poradí už so štvrtým modelom linuxového prijímača pracujúceho na linuxovom operačnom systéme Enigma 2. Vylepšená nová verzia Formuleru F4 uvedená na trh pod názvom Formuler F4 Turbo má podporu najnovšieho kodeku H.265 HEVC a má možnosť ku jednému pevnému satelitnému tuneru DVB-S2 zabudovania druhého vymeniteľného PNP tuneru v prevedení DVB-T2/C (nájdete v Súvisiacich produktoch na spodu stránky).

    Formuler F4 Turbo je FULL HD, linuxový, jedno až dvojtunerový satelitný/combo prijímač (záleží od osadenia druhého tuneru), ktorý je určený na sledovanie satelitnej televízie v SD a HD rozlíšení v komprimácii Mpeg2/Mpeg4 H.264 a H.265 HEVC. Po doplnení vymeniteľného tuneru je možné sledovanie terestriálnej TV v komprimácii Mpeg2/Mpeg4 H.264 a H.265 HEVC do rozlíšenia obrazu 1080p.

    Prijímač má v balení VESA držiak a extrené IR čidlo a je vhodný na zabudovanie na zadnú stranu TV. Predný panel má pre zobrazovanie informácii zabudovaný LCD 4miestný 7segmentový displej. Pre dekódovanie má na zadnom paneli zabudovanú jednu UNI čítačku dekódovacích kariet a jeden CI slot pre vloženie dekódovacieho CI modulu. K internetu môžete prijímač pripojiť ethernetom 10/100Mbit, alebo kompatibilným wifi USB adaptérom. Pre pripojenie USB komponentov sú k dispozícii dva USB porty 2.0. K TV môžete prijímač pripojiť HDMI portom alebo pomocou RCA kábla jack/ Cinch. Pre vychutnanie priestorového zvuku má Formuler F4 Turbo zabudovaný S/PDIF optický zvukový výstup. Do prijímača nie je možné zabudovať interný HDD, ale viete pripojiť externý cez USB.

    Prehrávať a nahrávať môžete cez USB na USB kľúč, alebo USB HDD, na pamäťovú micro SD kartu, alebo po sieti za pomoci NAS sieťového disku. Samozrejmosťou prijímača sú ostatné vymoženosti linuxového prijímača ako Streamovanie TV vysielania a nahrávok do PC, alebo smartfónu/tabletu, inštalácia pluginov, skinov, sledovanie IPTV, archívov TV, HbbTV a pod.

    Pre príjem z viacerých družíc má podporu protokolov DiSEqC 1.0, 1.1 a pre pozicionér sú to protokoly DiSEqC 1.2 a USALS. Podporu majú aj UNI cable LNB.

    Ako sa vysielacie technológie vyvíjajú a stávajú vyspelejšími, tak aj nový Formuler F4 Turbo nechce zostať pozadu. F4 Turbo vám dodáva rýchlejšie spracovanie obrazu a videa spolu s funkciou Advanced Video Coding, vďaka novej generácii Broadcom chipset. Táto svetová technológia dekódovania vám umožní sledovať High Definition vysielanie rýchlejšie a s väčšou stabilitou, ako kedykoľvek predtým.

    FORMULER F4 Turbo bol navrhnutý s predným oknom v elegantnom dizajne a s inovatívnymi kockovanými vzormi. Tento konzervatívny dizajn s prízvukom na moderný vkus a lesk všade tam, kde je položený, teda aj vo Vašej modernej obývačke. Oceníte jemné detaily, ktorých jedinečný a atraktívny dizajn vzor poskytuje iba FORMULER F4 Turbo.
    Povely diaľkového ovládania sú prijímané aj pomocou priloženého predlžovacieho káblu IR.

    Môžete sledovať všetky vaše obľúbené kanály s FORMULER F4 Turbo, bez ohľadu na formát vysielania. Pozeranie satelitných, pozemných, káblových a Internetových staníc nie je problém (po dokúpení si DVB-T2/C tuner).Tisíce Full HD kanálov a obsahu na vás čaká. Filmy, šport, detské programy, vzdelávacie programy, hudobné koncerty a ďalšie. Možnosti sú nekonečné. Viac, rýchlejšie, lepšie.

    Všetky výrobky FORMULER F-Series sú založené na najmodernejšom SoC od firmy Broadcom. Naše špeciálne vyladené hardvérové platformy umožňujú užívateľom dosiahnuť preplňované úrovne výkonnosti. Softvér FORMULER F-Series je špeciálne optimalizovaný tak, aby bol ľahko použiteľný s interakciou a s nulovým oneskorením. Firmware s otvorenou platformou je navrhnutý tak, aby rozšíriteľný každým predstaviteľným spôsobom, takže užívatelia môžu vychutnávať rôzne pluginy a aplikácie, ako je YouTube a internetového rádia.

    VESA držiak TV
    Pripojiť svoj F4 Turbo STB na zadnej strane televízora.
    Držiak možno ľahko nainštalovať na všetky upevnenie televízora VESA.

    Má podporu až 32 GB micro SD s multimediálnym obsahom.

    Ďiaľkový ovládač kombinuje vysoko kvalitné tlačidlá, s pozitívnou hmatovou spätnou väzbou pre viac dynamické a prirodzené interakcie s používateľským rozhraním. Špeciálne navrhnutý RCU prirodzene padne do ruky a tlačidlá sú umiestnené pre optimálne pohodlie a použiteľnosť.

    Pre čítanie karty Skylink typu M7 je potrebné dokúpiť Skylink ready modul, nájdete nižšie v Súvisiacich produktoch.

    Technická špecifikácia:
    CPU: dvojjadrový MIPSEL 2000DMIPS s frekvenciou jadra 750Mhz
    Pamäť: 512MB DDR3
    Flash Pamäť: 256MB NAND
    Výstupné rozlíšenie: Full HD 1080p60
    Systém: OS Linux Enigma2
    Displej: 4miestný 7segmentový numerický
    Tuner: 1x DVB-S2
    1 Common Interface
    1 UNI čítačka dekódovacích kariet
    Plug & Play tuner Slot (Terrestrial) možnosť vloženia PNP vymeniteľného tuneru

    Rozmery:
    Dĺžka: 220 mm
    Šírka: 145 mm
    Výška: 35 mm

    Základná špecifikácia video:
    HEVC / H.265 MP a Main10 @ 1080p60
    AVC / H.264 MP / HP @ L3.1 (60fps)
    AVC / H.264 HP @ L4.2 (30 snímok za sekundu)
    MPEG-2 MP @ML & HL
    AVS základný profil @ L6.0, AVS-P16 (AVS +)

    Obsah balenia:
    FORMULER F4 TURBO
    Dve AAA batérie (pre diaľkový ovládač)
    Nabíjačka
    extender diaľkového ovládania
    AV slúchadlový jack kábel
    kábel HDMI
    TV Bracket
    rýchla inštalácia
    Stránky o produkte Formuler F4 TURBO:

    http://www.formuler.tv/f4-turbo

    Parametre

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    Formuler

    Rozlišenie

    1920x1080

    Tuner

    DVB-S2 1x

    HDMI

    Áno

    SCART

    Áno, pomocou A/V redukcie

    LAN RJ45

    Áno

    USB

    Áno

    WiFi

    po doplnení WiFi USB

    CI/CI+ slot

    nie

    Možnosť uchytenia za TV

    Áno

    Záznam na

    externý HDD, USB
    NAS

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo2

     
     
    KARTA Skylink štandard HD M7

    satelitná karta

    16,60 € 

    s DPH

    13,83 € 

    bez DPH

    Kód: 150850

    skladom 

     
     
    Amiko bleskoistka

    príslušenstvo pre SAT

    5,83 € 

    s DPH

    4,86 € 

    bez DPH

    Kód: 265117

    skladom 

    Notebooky