INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Garmin DriveSmart 70 LMT Lifetime EU (45 krajín)

    Garmin DriveSmart 70 LMT Lifetime EU (45 krajín)

    Vypredané

    bluetooth, TMC, bezplatná aktualizácia mápZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    272013

    PN kód

    010-01538-11

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Garmin DriveSmart 70 LMT Lifetime EU (45 krajín)

    Popis produktu:


    7,0" navigácia s detailnými mapami Európy, doživotnou aktualizáciou máp, prijímom dopravných správ RDS-TMC a prijímom dopravných správ a počasia prostredníctvom technológie Smartphone Link.

    Táto prehľadná GPS navigácia poskytuje upozornenie vodiča, aby podporovala bezpečnejšiu jazdu a tak zvýšila prehľad o situácii na cestách. Varovania obsahujú upozornenie na ostré zákruty, zmeny rýchlosti, železničné priecestia a prechod divej zveri. Okrem toho vás Garmin DriveSmart 70 upozorní pri jazde po zlej ceste na jednosmernej ulici a zobrazí upozornenie na školské zóny. Viete tiež dostávať upozornenia na bezpečnostné a rýchlostné kamery. Pri dlhších jazdách navigácia zobrazí varovanie na možnú únavu a navrhne prestávky a potenciálne odpočívadlá. Funkcia "Pred vami" umožňuje ľahko vidieť miesta pred vami ako napríklad čerpacie stanice, reštaurácie alebo odpočívadlá bez toho, aby ste museli opustiť zobrazenie mapy. Táto pokročilá navigácia obsahuje Bluetooth, taže ju ľakho viete premeniť na hands-free sadu. Po spárovaní s kompatibilným smartfónom, viete na kapacitnom multidotykovom displeji navigácie zobraziť smart upozornenia ako napríklad SMS, e-maily, správy zo sociálnych sieti a tiež pripomienky z kalendára. Okrem obsluhy cez displej, viete navigáciu ovládať aj hlasovými príkazmi. Prostredníctvom aplikácie Smart Link v smartfóne viete v navigácii tiež prijímať informácie o doprave (dopravné správy) a počasí. Dopravné infomácie viete prijímať aj prostredníctvom prijímača dopravných správ RDS-TMC.


    Stránky o produkte Garmin DriveSmart 70 LMT Lifetime EU (45 krajín):

    http://www.garmin.sk/

    Parametre

    GPS, Čítačky

    Uhlopriečka GPS

    7"

    Bluetooth GPS

    áno

    TMC

    áno

    Bezplatná aktualizácia máp

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Zaradenie produktu

    Notebooky