INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Garmin eTrex 10, ručná navigácia

    Vypredané

    turistická navigácia, 2,2"Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    095382

    PN kód

    010-00970-00

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Garmin eTrex 10

    Popis produktu

    Garmin eTrex 10

    Garmin eTrex 10

    Nový eTrex 10 si zachováva základné vlastnosti ručných GPS od Garmin:
    • robustná a odolná konštrukcia,
    • je cenovo dostupný s mamutiou výdržou batérie (až 25hodín),
    • jednoduché a intuitívne ovládanie.

    Hlavné prednosti a vylepšenia
    eTrex 10 prešiel kompletnou zmenou. Po vizuálnej stránke a funkčnej stránke sa séria mimoriadne vydarila. Vylepšili sme používateľské rozhranie a pridali nové funkcie. Pre zábavný a ešte jednoduchší Geocaching bez papierov, eTrex 10 podporuje nahrávenie popisov, priamo z Geocaching.com pripadne OpenCaching.com, priamo podporuje GPX súbory. Ďalej sme celkovo vylepšili ovládanie, tak aby bolo jednoduché a intuitívne. Samozrejme s lokalizáciou do slovenčiny. Novinkou v tejto triede je aj pridaná funkcia pre výpočet obsahu výmery (plochy).

    Sledovať viac satelitov
    Nový chipset pre sériu eTrex, ktorý umžňuje súčasne prijímať signál GPS aj GLONASS, a tak lokalizovať vašu polohu ešte presnejšie ako kedykoľvek predtým. Pri simultánnom použití (GPS+GLONASS) dokáže zariadenie prijímať signál z viacerých satelitov. Oproti samotnému použitiu GPS je to viac až o 24 satelitov.

    Ovládacie prvky
    Ovládacie prvky sú umiestnené po obvode prístroja a spolu so smerovým ovládačom na prednom kryte umožňuje jednoduchú prácu s prvkami menu a ľahký pohyb na mapovej stránke. Podrobnosti k výbave a nastaveniam nájdete v slovenskej verzií príručky na odkaze ->Ovládacie prvky.

    Originálne príslušenstvo
    S novou konštrukciou prichádza aj nová ponuka voliteľného príslušenstva pre široké spektrum využitia a aktivít. Viac o kompletnej ponuke príslušenstva nájdete na uvedenom odkaze -> Originálne príslušenstvo.

    BaseCamp pre PC/MAC
    Rýchle prepojenie s PC pomocou USB, uľahčuje a zrýchľuje nahrávanie máp a mapových podkladov.Basecamp je názov celkom novej aplikácie pre PC/MAC. Je určená predovšetkým pre používateľov turistických GPS Garmin. Umožňuje jednoducho plánovať cesty (výlety), analyzovať a spravovať zaznamenané trasy a body, prípadne spravovať body záujmu POI a mnoho iného. Viac informácií o tejto bezplatnej aplikácií získate na odkaze -> BaseCamp.
    Stránky o produkte Garmin eTrex 10:

    http://www.garmin.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky