INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Garmin Fénix 3 gray

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    227035

    PN kód

    010-01338-01

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Garmin Fénix 3 gray


    Vysoko vybavené outdoorové hodinky pre aktívnych športovcov i dobrodruhov. Doprajte si to najlepšie od obľúbenej firmy Garmin a nerobte kompromisy. Tieto hodinky ponúknu užívateľovi plný komfort a celý rad dôležitých funkcií, ktoré Vám môžu pomôcť si šport a iný pohyb zamilovať a získať tak ďaleko lepší kondičný stav, ktorý je súčasťou zdravého životného štýlu. Balenie obsahuje navyše snímač tepu HR Run Premium.

    Neprepínajte sa a ani Preto nebuďte príliš pasívne, oboje nie je príliš zdravé pre Váš zdravý životný štýl. Rovnako ako to robia chytré náramky, tak aj u týchto hodiniek sa nachádza možnosť sledovania celodenné aktivity. Vďaka tomuto prístroju budete môcť pohodlne sledovať počet krokov za deň, ktoré ste urobili, prejdenú vzdialenosť a napríklad zobraziť spálené kalórie. Žite zdravo a doprajte si tohto praktického pomocníka pre správne nastavenie denného režimu.

    Hodinky sú vybavené veľmi citlivým GPS prijímačom s GLONASS a doplnené vylepšenú oceľovou EVO anténou umiestnenou okolo displeja. Prítomný je aj 3osý elektromagnetický kompas, krokomer, teplomer a barometrický výškomer. Pokúste sa vyhnúť nadchádzajúce búrke pomocou varovanie hodiniek, ktoré vyhodnocujú zmeny okolitého tlaku.

    Zakúpením týchto extra vybavených hodiniek, ktoré aktuálne patrí medzi najlepšie na trhu. Získate tiež svojho malého osobného trénera, ktorý pre Vás bude mať pripravené intervalové tréningy, využiť predpripravené alebo vytvoriť si vlastné tréningové plány. Vyvarujte sa preťaženie organizmu, na ktoré Vás včas môže upozorniť niektorý z pripravených alarmov. Okrem tréningové časti Vám hodinky pomôžu s navrhnutím dĺžky odpočinku po výkonoch a VO2 zistí za akú dobu, by ste ubehli rôzne druhy vzdialeností.

    Ak radi plávate, iste oceníte širokú škálu funkcií pre plavcov, kde môžete merať svoje plavecké výkony. Zistite počet uplavaných bazénov, odplávaniu vzdialenosť, počet záberov, použitý plavecký štýl a tiež efektivitu plávania. Pre lyžiarov je tu pomocou barometra zaistená funkcia rozpoznania správneho počtu najazdených kilometrov na zjazdových tratiach, kde sa nepočíta vzdialenosť prejdená na vleku. Zaznamenať možno tiež čas a maximálna dosiahnutá rýchlosť.

    Hodinky je možné cez ANT + prepojiť s bezdrôtovými snímačmi, ako je teplomer, HR snímač tepu, snímače kadencie či výkonu. (Voliteľné príslušenstvo). Prepojte tieto hodinky bezdrôtovo pomocou bluetooth rozhrania s mobilným telefónom alebo tabletom vybaveným operačným systémom Android alebo iOS a môžete získavať na displeji hodiniek informácie o SMS, emailu, hovoroch a ďalšie, ktoré Vás môžu zaujímať. Pomocou bezdrôtového WiFi rozhranie zase možné ľahko a rýchlo nahrávať zaznamenané dáta bez nutnosti mať zapnutý mobilný telefón alebo počítač.

    Parametre a špecifikácie

    Základné parametre
    Prevedenie: Univerzálne
    GPS: Áno
    Vodeodolnosť: Áno (do 10 ATM, 100m)

    Príslušenstvo
    Hrudný pás: nie

    Funkcie
    Spotreba kalórií: Áno
    Meranie vzdialenosti: Áno
    Kompas: Áno
    Barometer: Áno
    Výškomer: Áno
    Krokomer: Áno
    Akcelerometer: Áno
    Funkcie Track Log: Áno

    Rozmery / Váha
    Hmotnosť [g]: 85


    Stránky o produkte Garmin Fénix 3 gray:

    http://www.garmin.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky