INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Garmin HRM-Run pulzomer s akcelerometrom

    Garmin HRM-Run pulzomer s akcelerometrom
     
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    268798

    PN kód

    010-10997-12

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Garmin HRM-Run pulzomer s akcelerometrom

    Popis produktu

    Garmin HRM-Run pulzomer s akcelerometrom


    Pokročilý bezdrôtový snímač Garmin. HRM-Run™ je hrudný pás (pulzomer) s integrovaným akcelerometrom pre merania spojené s pokročilou metrikou behu - Advanced Running Dynamics, ktorá je v súčasnosti dostupná v hodinkách zo sérií Forerunner 620 / 630 / 645 / 920XT/ 735XT / 935 / 945, fénix 3/5/5S/5X (PLUS) / fénix 6S/6/6X, epix, tactix, quatix & MARQ. V spojení s Forerunner 245 (Music) prináša pulzomer len základné bežecké metriky (Running Dynamics). Pri použití s iným kompatibilným zariadením nebudú dostupné dáta metriky behu (Running Dynamics) a pulzomer bude fungovať iba ako bežný snímač srdcového pulzu, napríklad v spojení s Edge zariadeniami.

    Konštrukcia - vyhotovenie Vyhotovenie hrudného pásu poskytuje vysoký komfort pri nosení aj vďaka elastickému popruhu, ktorý je teraz mimoriadne prispôsobivý. Použitý materiál je jemný na dotyk a pružný pre spoľahlivú aplikáciu.
    - vylepšená presnosť snímania + integrovaný akcelerometer
    - komfortnejšie prevedenie
    - aplikačný pásik
    - jednoduchá starostlivosť
    - vylepšený dizajn
    - hmotnosť 59 g
    - spoľahlivo pracuje aj v priestore kde sa nachádza do 80 ďalších snímačov. Bez interferencie.

    Tréning s pulzmetrom: zobrazuje hodnoty srdcového tepu (bpm) + zobrazenie v zónovom rozsahu (medzi zónou 1 až 5) - podľa typu prístroja Nastavením cieľovej zóny srdcového tepu prístroj informuje o prekročení stanovených hodnôt rozsahu zóny (zvukový signál)

    Funkcie akcelerometra


    Po pripojení pulzomera k hodinkám zo sérií rerunner 620 / 630 / 645 / 920XT/ 735XT / 935 / 945, fénix 3/5/5S/5X (PLUS) / fénix 6S/6/6X, epix, tactix & MARQ zabezpečí pulzomer HRM-Run™ zobrazenie a vyhodnocovanie dát metriky behu v reálnom čase:

    Kadencia behu: Kadencia je počet krokov za minútu. Zobrazovaná hodnota je súčtom všetkých krokov (ľava i pravá noha).
    Vertikálna oscilácia: je hodnota "odskoku" pri odraze počas behu. Zobrazuje sa hodnota vertikálneho pohybu tela, meraná v centimetroch pre každy krok.
    Čas kontaktu so zemou: alebo Ground contact time definuje čas kontaktu so zemou pri behu pre každý krok. Čas je meraný v milisekundách.

    Po pripojení pulzomera k hodinkám zo sérií rerunner 620 / 630 / 645 / 920XT/ 735XT / 935 / 945, fénix 3/5/5S/5X (PLUS) / fénix 6S/6/6X, epix, tactix & MARQ zabezpečí pulzomer HRM-Run™ aj doplnkové metriky (pokročilé) metriky v reálnom čase: Advanced Running Dynamics, prináša ďalšie komplexné merania - dĺžka kroku, rovnováha doby kontaktu so zemou - Ľ/P noha a vertikálny pomer. Pokročilá funkcionalita je ďalej doplnená o fyziologické merania pre odhad anaeróbneho prahu (lactate threshold), pripravenosti na výkon (performance condition) a tiež tzv. stress score.
     
    Stránky o produkte Garmin HRM-Run pulzomer s akcelerometrom:

    http://www.garmin.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky