INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Gears of War: Ultimate Edition (Xbox ONE)

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    236208

    PN kód

    4V5-00011

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Gears of War: Ultimate Edition (Xbox ONE)


    Gears of War: Ultimate Edition je kompletne remastrovaná verzia v rozlíšení 1080p, 7.1 zvuku a piatich kampaňovými misiami, ktoré na konzolu nikdy nevyšli.

    Ak ste nikdy nehrali originálne Gears of War, a alebo ste ho milovali tak, že by ste si ho zahrali znova, potom je pre to teraz ten najlepší čas.

    Produktové informácie

    Platforma: Xbox One
    Lokalizácia: Anglická
    Vydavateľ: Microsoft Studios
    Vývojár: Epic games
    Žáner: Shooter

    V celej svojej kráse
    Kompletne prepracovaná od základov na plné rozlíšenie 1080P pri 60 snímkach za sekundu. Svetlo, prostredie, postavy i filmové scény boli nádherne prepracované. K tomu veľa herných vylepšení, alternatívne ovládanie, ale aj nový level obtiažnosti pre hráčov, ktorí do tejto série naskakujú prvýkrát.

    Skvelý multiplayer
    Úplne nový zážitok prináša multiplayer, teraz pri 60 FPS na rýchlych dedikovanch serveroch. Hra obsahuje všetky pôvodné DLC mapy a k tomu tri nové mapy pre viac hráčov z pôvodnej PC verzie, celkom 19 máp. Novo pridané multiplayerové módy zahŕňajú Team Death Match, King of the Kill a špeciálny 2v2 režim.

    Pripravte sa na Gears of War 4
    Všetci, ktorí si zakúpia Gears of War: Ultimate Edition, dostanú tiež predbežný prístup do multiplayer bety Gears of War 4. Tá bude spustená v roku 2016.

    Viac na webe výrobcu: http://www.xbox.com/cs-CZ/games/gears-of-war-ultimate


    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky