INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    GTA Episodes From Liberty City (PC)

    GTA Episodes From Liberty City (PC)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    059604

    PN kód

    200005140

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre GTA Episodes From Liberty City (PC)

    Popis produktu

    GTA Episodes From Liberty City (PC)

    Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City obsahuje obe rozšírenia The Lost and Damned a The Ballad of Gay Tony, pre ktorých hranie nie je potreba vlastniť originálnu hru Grand Theft Auto IV.

    V The Lost and Damned budete Liberty City spoznávať ako Johnny, dlhoročný člen známeho motorkárskeho gangu Stratených. Johnny sa snaží zháňať stratené obchodné príležitosti, ako to len ide, ale pritom musí byť stále verný klubovým znakom, ktoré má našité na svojej veste, a tiež väznenému Billymu Greyovi, vodcovi klubu. Keď sa ale Billy vráti z väzenia, pokojný život bez krviprelievania a násilia sa začne vracať do starých koľají. Johnny sa tak ocitne uprostred tvrdej vojny gangov, ktoré usilujú o kontrolu nad mestom, rozdeleným násilím a korupciou. Dokáže bratstvo prežiť?

    The Ballad of Gay Tony prináša do Liberty City veľa zbraní, falše a neistoty. Ako Luis Lopez, príležitostný zabijak a asistent legendárneho manažéra nočných klubov Tonyho Price (známeho ako "Gay Tony") na plný úväzok, budete musieť zápasiť s vernosťou k rodine a priateľom a s neistotou, kto je priateľ a kto nie, vo svete, kde každý má svoju cenu.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky