INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Honor Band 3 Classic, čierny

    Honor Band 3 Classic, čierny

    Vypredané

    meranie srdcového tepu, počet krokov, vzdialenosť či množstvo spálených kalórií, vodeodolný až do hĺbky 50 metrov
    fitness náramok, vodeodolný, Android 4.4 a s iOS 8.0, 100mAhZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    307402

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Honor Band 3 Classic

    Jedinečný dizajn

    Štýlový fitness náramok HONOR Band 3 v nadčasovom modrom prevedení dokonalo dotvorí váš outfit. Nastaviteľný fitness náramok sa prispôsobí veľkosti každého zápästia. Súčasťou je 0,91" dotykový OLED displej, ktorý vám poskytne všetky potrebné informácie. Náramok je z príjemneho materiálu, ktorý zaručuje komfortné používanie pri akýchkoľvek fyzických aktivitách.

    Zdravie na prvom mieste

    HONOR Band 3 zaznamenáva množstvo užitočných informácii o vašom tele ako je napríklad meranie vášho srdcového tepu, počet krokov, vzdialenosť počas behu či množstvo spálených kalórií pri plávaní a v neposlednom rade kvalitu vášho spánku. S moderným fitness náramkom budete neustále informovaní o vašom zdravotnom stave.

    Vždy v kontakte

    Ak patríte medzi ľudí, ktorí majú veľa povinností a musia byť stále k dispozícií, tak aj v tomto smere je pre vás HONOR Band 3  tou správnou voľbou. Náramok je vybavený technológiou Bluetooth a je kompatibilný s operačným systémom Android 4.4 a s iOS 8.0 a viac. Vďaka možnosti spárovania s vašim mobilnými telefónom budete mať k dispoziícií aj upozornenia o prijatej správe, či záznam o hovore.

    Nonstop k dispozícií

    Na fitness náramok HONOR Band 3, ktorý je vyrobený z príjemného materiálu sa môžete spoľahnúť aj počas plávania. Náramok je totiž vodeodolný až do hĺbky 50 metrov a počas plávania vám dokáže zmerať napríklad spálené kalórie či čas. O tom, aby ste ho mohli mať bez obáv k dispoziícií počas celého dňa sa postará batéria s kapacitou 100 mAh


    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky