INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    HP hs3110

    HP hs3110

    Vypredané

    WiFi sieťová karta, rozhranie miniPCIeZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    186363

    PN kód

    E5M76AA

    Výrobca
    HP
    Záruka

    24 mesiacov (na IČO 12 mesiacov)

    Záručná doba v zmysle Obchodného zákonníka pri nákupe tovaru na IČO. Záruka pre koncového spotrebiteľa nie je obmedzená.

    Popis produktu

    HP hs3110

    Praktické rozšírenie pre notebooky HP mobilných užívateľov, ktorým na cestách chýba prístup k internetu. Je určený pre vybrané notebooky s prípravou as voľným slotom PCI Express Mini. Vďaka tomuto modulu získate prístup do sietí mobilných operátorov a vďaka modernej technológii HSPA + dosiahnete vysoké prenosové rýchlosti. Budete môcť pohodlne kontrolovať emaily, prechádzať internet a pripájať sa do vašej firemnej siete kdekoľvek v oblasti s pokrytím. Oproti verejným sieťam WiFi ponúka dedikované 3G pásmo tiež oveľa väčší stupeň zabezpečenia. Tam, kde nie sú služby 3G dostupné, sa možno pripojiť cez štandardné EDGE alebo GPRS.

    Parametre a špecifikácie:

    Určené pre: HP ZBook 17, ZBook 15, ZBook 14, HP EliteBook 850 G1, 840 G1, 820 G1 Komunikačné protokoly: WCDMA, HSPA/HSPA +, EDGE, GPRDS, GSM Rozhranie: PCI Express Mini Card Spoločnosť Hawlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým. Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača - stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou - počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

    Stránky o produkte HP hs3110:

    www.dlink.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky