INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Titanfall 2 (PS4)

    Titanfall 2 (PS4)

    Vypredané

    žáner akčná, pre PS4Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    282515

    PN kód

    1027217

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    Titanfall 2 (PS4)

    Očakávaný titul Titanfall® 2 od štúdia Respawn Entertainment prinesie doposiaľ nevídanú mieru prepojenia medzi pilotom a titanom.

    Titanfall® 2 ponúka rýchlu akciu s radom zvratov, či už ide o novú kampaň pre jedného hráča, ktorá priblíži jedinečné puto medzi človekom a strojom, alebo bohatšiu ponuku režimov pre viacerých hráčov. Hra pokračuje v mapovaní nových oblastí žánru strieľačiek a vychádza fanúšikom v ústrety v podobe nových titanov, rozšírených schopností pilotov a bohatého systému úprav a postupu.

    Charakteristika
    Pokročilá hrateľnosť plná akcie - Titanfall® 2 prichádza s neuveriteľne zábavným, plynulým a strhujúcim bojovým systémom, či už sa do víru akcie vrhnete v úlohe pilota, bleskovo rýchleho elitného strážcu Pohraničia, alebo vo dvadsať stôp vysokom titáne.

    Pôsobivá kampaň pre jedného hráča - Vôbec prvýkrát vezme Titanfall® 2 hráčov na cestu hlboko do sveta Pohraničia, a to pohľadom Jacka Coopera, vojaka domobrany s túžbou stať sa pilotom. Uväznený za nepriateľskými líniami musia uzavrieť nezvyčajné spojenectvo s ostrieľaným titanom triedy Vanguard s označením BT-7274. Jack a BT musia skombinovať svoje schopnosti a riskovať všetko, aby sa spoločnými silami pokúsili napriek malým šancám prežiť.

    Bohatšie režimy pre viac hráčov - Vďaka šestici celkom nových titanov vybavených smrtiacimi technológiami a rozšíreným schopnostiam pilotov nadväzuje Titanfall® 2 na odkaz svojho predchodcu v podobe adrenalínového zážitku a posunu hraníc možností žánru strieľačiek.

    Väčšie možnosti úprav - Titanfall 2 ponúkne fanúšikom hry prepracovanejší systém úprav, prostredníctvom ktorého si môžu upraviť pilota, titana alebo výbavu k svojmu obrazu.

    Hrajte s priateľmi alebo si nájdite nových - Nový systém "Networks" umožní jednoduchšiu a rýchlejšiu hru medzi novými i starými priateľmi. Bez ohľadu na typ hry (či pôjde o súťažnú hru, alebo len tak pre zábavu) budú môcť hráči vytvárať rôzne siete (Networks) či do nich vstupovať na základe svojho štýlu a preferencií.

    Stránky o produkte Titanfall 2 (PS4):

    http://www.titanfall.com/cs_cz/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky