INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    HTC 10 Silver

    Vypredané

    špičkový výkon a odolná konštrukcia
    smartfón, dotykový, Android, 5,01 - 5,79", 2560x1440, 4 jadrový procesor, 4GB RAM, 32 GB, micro SD, 1x SIMZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    265030

    PN kód

    4718487688197

    Výrobca
    HTC
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    HTC 10 Silver

    Dokonalý dotyk:
    Vo chvíli, keď sa dotknete smartfónu HTC 10, sa vám všetko odhalí v dokonalej podobe. Obrazovka je o 50 % citlivejšia*, dokonale a plynule sleduje dokonca aj tie najnepatrnejšie a najrýchlejšie pohyby vašich prstov. A aplikácie sa spúšťajú dvakrát rýchlejšie vďaka nášmu algoritmu na automatickú optimalizáciu.

    Zabezpečenie na dosah ruky:
    Vďaka zabezpečeniu smartfónu HTC 10, ktoré máte na dosah ruky, sú vaše údaje v bezpečí. Na ich odblokovanie pritom stačí jediný dotyk prsta, ktorý vám ich sprístupní ohromujúcou rýchlosťou – už za 0,2 sekundy. Náš snímač rozlíši odtlačok vášho prsta prakticky v každom uhle a polohe. A inteligentný algoritmus zabezpečenia sa vás postupom času naučí rozpoznávať čoraz rýchlejšie a presnejšie.

    Vnútri najlepší vo svojej triede:
    Smartfón HTC 10 obsahuje najnovší procesor Qualcomm Snapdragon, ktorý mu zaistí ten najlepší výkon. Okrem toho prináša vylepšenú podporu sietí 4G LTE s cieľom dosahovať vyššie rýchlosti a bezproblémový roaming vo viacerých krajinách. Displej LCD novej generácie s rozlíšením 2K je o 30 % farebnejší a špeciálne vyladený podľa noriem pre filmové farby, aby ste svoje filmy mohli sledovať ako skutoční režiséri

    Vylepšenie výkonu:
    Udržujte svoj telefón v špičkovom stave vďaka funkcii Boost+. Funkcia umožňuje podľa potreby dynamicky prideľovať prostriedky, umožňuje plynulejší prechod medzi aplikáciami a maximalizuje výdrž batérie znižovaním spotreby energie aplikácií na pozadí. Dokáže dokonca zvýšiť výkon v hrách a súčasne im umožňuje menej zaťažovať batériu.

    Prvý systém duálnej optickej stabilizácie obrazu na svete:
    Ako prvý na svete smartfón HTC 10 prináša optickú stabilizáciu obrazu predného a zadného fotoaparátu. Výsledkom sú jasné, ostré a stabilné fotografie bez ohľadu na to, ktorý fotoaparát používate. Vybaviť obidva fotoaparáty systémom optickej stabilizácie obrazu bola mimoriadne náročná úloha, výsledky však za toto úsilie určite stoja.

    Navrhnuté pre milovníkov hudby:
    Samotnou podstatou smartfónu HTC 10 je dokonalý zvuk. Ide o jeden z mála telefónov s certifikovaným Hi-Res zvukom*. Stačí spustiť prehrávanie a budete počuť, ako je 24-bitový prevodník DAC na spracovanie Hi-Res zvuku dokonale zladený s naším novým výkonným zosilňovačom pre slúchadlá, aby vám spoločne poskytovali ten najdokonalejší možný zvuk.

    Až 2-dňová výdrž batérie
    Prichádza telefón, ktorý s vami udrží krok. Úplne celý smartfón HTC 10 sme navrhli tak, aby vydržal pracovať dlhšie – až 2 dni pri bežnom používaní. Dostatočne na to, aby vám poskytol hodiny a hodiny zábavy. To všetko vďaka nášmu novému systému PowerBotics, ktorý zvyšuje efektivitu hardvéru a softvéru a zaistí predĺženie výdrže batérie až o 30 %.


    Stránky o produkte HTC 10 Silver:

    www.htc.com

    Parametre

    Smartphony

    Podľa použitia

    dotykový

    Operačný systém

    Android

    Uhlopriečka rozsah

    5,01 - 5,79"

    Operačná pamäť RAM

    4GB

    Užívateľská pamäť

    32 GB

    Micro SD

    micro SD

    Počet SIM

    1x SIM

    Zadný fotoaparát

    nad 10 Mpx

    Farba

    strieborná

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky