INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Hyundai RT910RIP, retro gramofón

    Hyundai RT910RIP, retro gramofón

    Vypredané

    gramofónZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    176784

    PN kód

    HYURT910RIP

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Hyundai RT910RIP

    Skĺbenie starých dobrých, ešte drevených časov elektroniky s moderným poňatím zvukovej zábavy sa podarilo značke Hyundai s gramofónom RT910RIP RETRO. Za dizajnom drevené debny z počiatkov éry prvých radio nadšencov sa skrýva aj USB rozhranie s možnosťou tvorby hudobných MP3 súborov priamo z vstavaného rádia či gramofónu.
    AM / FM tuner
    Gramorádio, ako sa predtým pekne označovali tieto prístroje, Hyundai RT910RIP RETRO je vybavené analógovým tunerom s ručičkovým ukazovateľom a manuálnym vyhľadávaním staníc vo vlnových rozsahoch FM / AM. Takže rovnako ako predtým nie je možné len tak preletieť predvoľby, ale treba poctivo ručne naladiť obľúbenú stanicu a vychutnať si šumenie éteru pri hľadaní obľúbenej hudby.
    Gramofón s 78 ot / min
    Gramofón ukrytý pod dreveným vekom disponuje funkciou Autostop a Automatickým spúšťaním ihly. Hlavne ale dokáže prehrávať dosky rýchlosťou 33/45/78 ot / min, čo je dnes rarita. Zvlášť posledná rýchlosť je naozaj historická a umožní vám prehrať šelakovom dosky už odložené a dávno zabudnuté, pretože práve s rýchlosťou 78 ot / min, si väčšina moderných gramofónov neporadila.
    USB
    USB vstup pre prehrávanie MP3 z Flash pamätí umožňuje tiež ripovanie, teda tvorbu MP3 súborov z gramofónové dosky či rádia bez použitia PC. Svoje archívne dosky ľahko prevediete do digitálnej podoby a tým zachováte staré nahrávky pre ďalšie počúvanie, už bez starostí o kvalitu dosky a jej pribúdajúce praskanie a lúpanie rušiaci samotný zvuk.
    Retro drevo
    Aj keď je výkon zosilňovača a reproduktorov gramorádia Hyundai RT910RIP RETRO skromných 2 x 1,5 W, budete prekvapení mohutnosťou jeho zvuku. Vo veľkej drevenej debne sa totiž skvele rozoznie a táto ozvučnice dodáva zvuku toľko potrebný charakter.
    Či už zariaďujete štýlový interiér či len nemáte na čom počúvať svoje archívne gramoplatne, Hyundai RT910RIP RETRO je tu presne pre vás. Štýlový a schopný hudobný systém vie navyše previesť vaše dosky či vysielanie rádia do digitálnej podoby, čo z neho robí veľmi atraktívny prístroj. , HYUNDAI

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky