INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Interaktívny systém eBeam Edge USB

    Interaktívny systém eBeam Edge USB
     
    Interaktívna tabuľaZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    890,00 €
    (ušetrite 20,00€)
    870,00 €
    725,00 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 50 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    064722

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre Interaktívny systém eBeam Edge USB

    Popis produktu

    Interaktívny systém eBeam Edge USB

    Pripojte ho k rovnej ploche, zapojte projektor a interaktívne vyučovanie môže začať. Zapojíte a nakalibrujete ho za minútu. Vložené príchytky Vám dávajú voľnosť v spôsobe montáže, takže môžete mať interaktívnu tabuľu kdekoľvek.
       *  najnovší model eBeam
       * pracuje len spolu s projektorom
       * veľmi tenký a malý snímač
       * používa vylepšené interaktívne pero
       * vylepšená rýchlosť snímania
       * tlačidlo na kalibráciu priamo na snímači
       * USB pripojenie

    eBeam sa ľahko používa

    Produkt firmy Luidia (USA) získal viacero ocenení na medzinárodných výstavách a v časopisoch. eBeam systém využíva revolučnú technológiu založenú na infračervenom žiarení a ultrazvuku a zmení tak každú bežnú bielu tabuľu (alebo ľubovoľnú rovnú plochu !) na digitálne pracovisko. eBeam snímač sa prichytí na bielu tabuľu a pripojí k PC.
    Zaznamenávanie

    Takto zachytené dáta sú prenesené do PC. Poznámky a kresby môžu byť uložené, vytlačené, poslané emailom, editované alebo zdieľané v reálnom čase a to cez Internet alebo Intranet s kýmkoľvek a kdekoľvek. Pomocou data projektora eBeam systém vie zmeniť bielu tabuľu na interaktívny PC dotykový – digital touchscreen , použitím eBeam pera ako bezdrôtovej myši. eBeam zmení Vašu bielu tabuľu na digitálnu len za malú časť ceny bežnej digitálnej copytabule. eBeam systémy sú prenosné a sú zostaviteľné v priebehu pár minút. Či sa použije v triede, v zasadačke alebo v konferenčnej sále, eBeam je perfektným spoločníkom pre bielu tabuľu, pre efektívnejšie stretnutia, prezentácie či vyučovanie a zlepšuje tímovú prácu.
    Software

    eBeam aplikácia obsahuje možnosť použiť eBeam pero ako počítačovú myš(!) pri súčasnom použití PC, eBeam systému a projektoru. Jednoducho nakalibrujete projekčnú plochu na tabuli, (alebo kdekoľvek na rovnej stene !) a eBeam perom ako myšou ovládate Vaše PC priamo z tabule! Jednoducho a rýchlo sa dajú ovládať všetky aplikácie, aj vyučovacie programy. Navyše do týchto aplikácií viete vstupovať - vpisovať priamo do nich svoje komentáre, poznámky, šípky či grafy a iné ilustrácie. Veľmi dobre využijete túto možnosť pri vyučovaní práce s PC a aplikáciami, pri ovládaní vyučovacích programov, pri školení kolegov či externých záujemcov alebo vo firemnej práci. eBeam myš zvyšuje schopnosti Vašej bielej tabule komunikovať!
    Viac informácií o produkte na www.e-beam.sk.
    Stránky o produkte Interaktívny systém eBeam Edge USB:

    http://www.e-beam.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Peter, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky