INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Just Dance 2017 Unlimited (PS4)

    Just Dance 2017 Unlimited (PS4)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner párty hra , pre PS4Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    290005

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Just Dance 2017 Unlimited (PS4)

    Popis produktu

    Just Dance 2017 Unlimited (PS4)

    Just Dance 2017 Unlimited (PS4)
    Stretnite sa s priateľmi a rodinou, pretože je čas začať tancovať! Najväčšia séria rytmových hier všetkých čias, ktoré sa predalo už vyše 60 miliónov kusov, sa znovu vracia! V Just Dance 2017 na vás čaká viac než 40 nových skladieb, šesť herných módov, celoročné pravidelné updaty a prístup k 200+ piesňam cez Just Dance Unlimited!
    Pridajte sa ku komunite viac ako 118 miliónov hráčov z celého sveta a predveďte svoje najlepšie tanečné pohyby! Vytancujte sa do odpadnutia za znenia Cheap Thrills od Sii ft. Sean Paul, Lean On od Major Lazer & DJ Snake ft. MO a Sorry od Justina Biebera. Oživte si klasické hity ako je Do not Stop Me Now od Queen alebo, ak ste skôr na J-pop, roztancujte sa k piesni Po Pi Po, ako ju spieva Hatsune Miku!

    Tancujte za pochodu s vylepšenou aplikáciou Just Dance Controller! (Pre iOS a Android, kompatibilný s konzolami Wii U, Xbox One, PS4 as PC) Váš chytrý telefón bude zaznamenávať vaše pohyby a hodnotiť ich - nie je na to potrebná žiadna kamera, Kinect ani PS Move!

    Zvečnite na fotografiách zábavné chvíľky z Just Dance, aplikujte na ne uletené filtre a zdieľajte ich na svojich najobľúbenejších sociálnych sieťach! Kdekoľvek a kedykoľvek si môžete prezerať videá na Just Dance TV. Sledujte, lajkujte a zdieľajte exkluzívne videá, medzi ktoré patrí autotance, lekcie tanca, materiály zo zákulisia hry a Just Dance Minutes. Hrajte až v šiesti hráči naraz.

    Zatancujte si do rytmu cez 200 skladieb a exkluzívneho prídavného obsahu po celý rok s Just Dance Unlimited! 1 (Wii U, Xbox One, PS4, PC)
    Služba tanca na vyžiadanie sa vracia spolu s novým obsahom vo všetkých herných módoch!
    V čase vydania bude k dispozícii cez 200 piesní a ďalší obsah vrátane exkluzívnej piesní sa bude počas roka pridávať!
    Nové vyhľadávacie nástroje a hráči prispôsobené zoznamy piesní vám pomôžu nájsť vaše najobľúbenejšie songy, aby ste to s nimi mohli poriadne roztočiť. Just Dance Unlimited bude v každej kópii Just Dance 2017 zadarmo dostupný na obmedzenú skúšobnú dobu!

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky