INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Kamera LAMAX Action X8.1 Sirius + čelenka, plavák

    Kamera LAMAX Action X8.1 Sirius + čelenka, plavák

    Vypredané

    funkciami nabitá kamera za super cenu
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    306820

    PN kód

    LMA001xy2

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Kamera LAMAX Action X8.1 Sirius + čelenka

    Kamera LAMAX Action X8.1 Sirius + čelenka, plavák

    Spoľahlivá voľba pre akčné video

    S akčnou kamerou LAmax X8.1 Sirius natočíte špičkové videonahrávky s ostrým a čistým obrazom vo vysokom rozlíšení 2,7K. Stabilizácia Gyro obmedzuje vplyv otrasov pri všetkých druhoch pohybu a zaisťuje plynulosť záznamu ako pri profesionálnom filme. Okrem natáčania videa dokáže robiť aj sériové fotografie s rozlíšením až 16 Mpx.

    Dokonalá kompozícia a skvelé nahrávky

    Video môžete sledovať už pri nahrávaní alebo ho nechať prehrať zo záznamu na zadnom displeji s uhlopriečkou 2". Komponovať zábery a kontrolovať aktuálne nastavenie Vám umožňuje tiež menší predný OLED displej. Kamera je vybavená funkciami pre kreatívne natáčanie v rôznych situáciách, vrátane časozberného videa v UHD rozlíšení 4K a režimu spomaleného záznamu (slow-motion), ktorý ukáže skutočnú anatómiu pohybu.




    Kamera Natívne 2,7K 30 fps video, Full HD 60 fps, Gyro stabilizácia, 2" LCD displej a predný OLED displej, 22 ks príslušenstva v balení, 4K time-lapse video, fotografie až 16MPx, WiFi, dve batérie
     

    Nesklame Vás za žiadnych okolností

    Ku kamere X8.1 Sirius dostanete bohaté príslušenstvo, s ktorým môžete kameru začať hneď používať v rôznych podmienkach. V základnom balení môžete nájsť aj dve batérie, takže môžete natáčať mimo civilizácie dvakrát dlhšie. Ďalšíe príslušenstvo obsahuje okrem iného rôzne pomôcky na uchytenie kamery a ochranné puzdro odolné proti nárazom a vode až do hĺbky 30 m. Nemusíte sa preto báť vyraziť ani do extrémnych podmienok. Nastavenie v kamere vám navyše pomôže zvoliť vhodný režim záznamu pre dané prostredie.
     


    Stránky o produkte Kamera LAMAX Action X8.1 Sirius + čelenka:

    http://lamax-electronics.com/cz/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky