INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Krups KP 1201 CS Dolce Gusto Mini Me, kávovar

    Krups KP 1201 CS Dolce Gusto Mini Me, kávovar

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    209332

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Krups KP 1201 CS Dolce Gusto Mini Me

    Krups KP 1201 Nescafe Dolce Gusto MiniMe sa radí medzi najmenší espressa na trhu. Ponúka kompaktné rozmery, a preto ľahko zapadne do interiéru každej kuchyne. Oceníte originálny a štýlový dizajn, Ktorý sa bude vynímať medzi ostatnými spotrebičmi. Výkonný prístroj si ihneď zamilujete.Jeho výhodou je extrémne rýchly a komfortný prevádzku. Stačí vložiť akúkoľvek kapsulu Dolce Gusto do magnetického držiaka a prístroj spustiť. Chytré espresso disponuje automatickým dávkovacím systémom a po dosiahnutí nastaveného množstva sa samo zastaví. Čisté prostredie zaistí polohovateľný odkvapkávacia tácka. Jeho výšku je možné nastaviť do 3 úrovní, podľa veľkosti šálky. Inovatívny prístroj disponuje tiež automatických vypnutím po 5 minútach, Čím efektívne šetrí energiu.
    Technické parametre
    Typ:
    Espressso na kapsule Dolce Gusto
    Určené pre: prípravu profesionálneho espressa
    Tlak čerpadla: 15 barov
    Objem nádržky na vodu: 0,8 l
    Príkon: 1340 - 1600 W
    Ďalšie vlastnosti a funkcie: extrémne rýchly, čistý, jednoduchý a spoľahlivú prevádzku vynikajúce výsledky v každej šálke vďaka automatickému dávkovaciemu systému automatické zastavenie prípravy nápoja po dosiahnutí nastaveného množstva pre horúce aj studené nápoje kompaktný dizajn vhodný aj do malých kuchýň úsporný režim - auto-off po 5 min. odkvapkávacia tácka nastaviteľný do 3 polôh pre rôzne veľkosti šálok (espresso, lungo, latte macchiato ...) magnetický držiak kapsúl plastová aretačná páka sa zdvíhačom plastový volič horúca vs. studená voda thermoblock
    Farba: bielo-sivá

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Príslušenstvo1

     
     
    Držiak na kapsle nerez KRUPS XB201000

    kávovar

    25,20 € 

    s DPH

    21,00 € 

    bez DPH

    Kód: 171123

    skladom 

    Notebooky