INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    HP 935, žltá, 400 strán

    originálna kazeta pre atramentovú tlačiareň, farebná, štandardná kapacita, 400 stránZobraziť viac

    skladom 

    17,86 €
    (ušetrite 0,30€)
    17,56 €
    14,63 € bez DPH
    Kód tovaru

    213715

    PN kód

    C2P22AE

    Výrobca
    HP
    Záruka

    24 mesiacov (na IČO 12 mesiacov)

    Záručná doba v zmysle Obchodného zákonníka pri nákupe tovaru na IČO. Záruka pre koncového spotrebiteľa nie je obmedzená.

    Porovnať

    Popis produktu

    HP 935

    HP Žltá atramentová kazeta HP 933XL Officejet


    Prehľad
    Pomocou purpurovej atramentovej kazety HP 933 Officejet získate na všetkých stranách farebné výtlačky profesionálnej kvality. Vdýchnite svojim dokumentom a marketingovým materiálom život vďaka výnimočnej intenzite farieb pri nízkych nákladoch na stranu a jednoducho kazety recyklujte.
    Funkcie
    Získajte spoľahlivé, vysokokvalitné výsledky pri každom výtlačku. Použite atramenty HP Officejet a pôsobivé spoľahlivé funkcie pre bezproblémovú stálosť, stranu po strane. Tlačiarne, atramenty a papiere HP sú navrhnuté a spoločne testované pre optimálne výsledky.
    Pridajte vašim výtlačkom pôsobivé farby - získajte výnimočnú vernosť farieb s pigmentovými atramentmi určenými pre kanceláriu. Zvýšte kvalitu dokumentov s papiermi s logom ColorLok®. Farby sú jasnejšie pre bohaté, živé obrazy a grafiku.
    Tlačte farebné výtlačky profesionálnej kvality pri nízkych nákladoch na stranu. Získajte vyššiu hodnotu vďaka samostatne vymeniteľným atramentom a vysokokapacitným kazetám. Šetrite vďaka tlači marketingových materiálov v kancelárii.
    Špecifikácie
    Farba(y) tlačových kaziet
    Purpurová
    Veľkosť kvapky atramentu
    7 pl
    Kompatibilné typy atramentu
    Na báze pigmentu
    Výdatnosť strán (farebné)
    825 strán*
    Počet strán – poznámka pod čiarou
    *Testované na multifunkčnej tlačiarni HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One. Priemerná hodnota vychádza z normy ISO/IEC 24711 alebo testovacej metódy HP a metódy nepretržitej tlače. Skutočná výťažnosť sa môže výrazne líšiť v závislosti od obsahu tlačených strán a ďalších faktorov. Podrobné informácie nájdete na http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
    Prevádzkové požiadavky
    Rozsah prevádzkovej teploty
    5 až 35 °C
    Rozsah skladovacích teplôt
    –40 až 60 °C
    Skladovacia vlhkosť
    10 až 90 % relatívnej vlhkosti
    Rozmery a hmotnosť
    Rozmery balenia (š x h x v)
    94 x 126 x 24 mm
    Hmotnosť balenia
    0,05 kg
    Čo obsahuje balenie
    Záruka
    Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.
    Čo je v krabici
    Atramentová kazeta
    1 Dostupnosť programu vrátenia sa líši v jednotlivých krajinách. Ďalšie informácie nájdete na adrese http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
    2 Podľa interného testovania v HP použitím papiera s logom ColorLok®.
    3 Na základe odhadov výrobcov papiera pre papiere zbavené kyseliny a originálne atramenty HP; stabilita farbiva pri izbovej teplote je odvodená od podobných systémov testovaných podľa ISO 11798 a ISO 18909.
    4 V porovnaní s kazetami s purpurovým atramentom HP 933 Officejet. Ďalšie informácie nájdete na http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.
    5 Dostupnosť programu je rôzna. Vrátenie a recyklácia originálnych kaziet HP sú dostupné prostredníctvom programu HP Planet Partners vo vyše 50 krajinách, teritóriách a regiónoch v Ázii, Európe, Severnej a Južnej Amerike. Ďalšie informácie nájdete na http://www.hp.com/recycle.
    6 Funkcie a dostupnosť programu sa môžu v jednotlivých krajinách líšiť. Ďalšie informácie nájdete na http://www.hp.com/learn/suresupply.
    Stránky o produkte HP 935:

    http://www8.hp.com/sk/sk/home.html

    Parametre

    Spotrebný material

    Výrobca SPM

    HP

    Typ toneru

    atrament

    Farba

    farebná

    Kapacita

    štandardná kapacita

    Počet strán

    400 strán

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miroslav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky