INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech Illuminated K800, bezdrôtová klávesnica, podsvietená

    Logitech Illuminated K800, bezdrôtová klávesnica, podsvietená
     
    klávesnica, bezdrôtová, rozhranie USB, podsvietená, prijímač unifyingZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    072032

    PN kód

    920-002394

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Popis produktu

    Logitech Illuminated K800

    Podsvietenie bezdrôtovej klávesnice K800 automaticky prispôsobuje svoju intenzitu v závislosti na množstve svetla v miestnosti vďaka využitiu svetelných snímačov. Snímače pohybu naproti tomu detegujú, keď sa vaše ruky ku klávesnici priblíži, a podsvietenie zapnú - alebo ho naopak vypnú, akonáhle dáte ruky z klávesnice preč.

    Výsledkom je, že budete mať vždy k dispozícii jasné a zreteľné podsvietenie, a pritom batérie klávesnice vydrží dlhšie - až 10 dní bez dobíjania. (Skutočná výdrž batérií sa môže líšiť v závislosti od spôsobu používania, nastavenia a okolitých podmienkach.)

    Pri používaní podsvietenej bezdrôtovej klávesnice K800 vás nikdy nezaskočia vybité batérie - klávesnicu môžete používať neustále vďaka pripojovaciemu káblu s konektorom micro-USB, ktorý umožňuje klávesnicu počas písania dobíjať.

    Dobíjanie je rýchle a bezproblémové, takže batérie nebudete musieť nikdy meniť. Stačí pripojiť univerzálny kábel s konektorom micro-USB, ktorý internej batérie dobije.

    Pretože pri dobrej klávesnice je dôležitý príjemný pocit pri písaní, je klávesnica Logitech Wireless Illuminated K800 vybavená systémom uloženia klávesov PerfectStroke ™ a samotné klávesy majú tvar označovaný ako Logitech Incurve keys ™. Systém PerfectStroke zaisťuje, aby každý úder bol pohodlný, plynulý a úplne tichý.

    A Logitech Incurve - čiže prehĺbený dizajn v spojení s mäkko zaoblenými hranami odolných klávesov - napomáha udržiavať správne umiestnenie prstov na klávesnici, pričom prsty môžu hladko a pohodlne skĺzavať z jednej klávesy na inú bez ohľadu na dobu, po ktorú budete klávesnicu používať. Popisky písmen a znakov na klávesoch sú navyše veľmi odolné a nehrozí, že by sa používaním zotreli.

    Bezdrôtová klávesnica s podsvietením Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 je tiež najnovším prírastkom do radu klávesníc a myší, ktoré sú kompatibilné s technológiou Logitech Unifying, a vyznačuje sa miniatúrnym prijímačom, ktorý po zapojení môže bez obáv zostať zapojený v USB portu vášho notebooku.

    Klávesnica kompatibilná s technológiou Unifying využívajú bezdrôtovú technológiu Logitech Advanced, ktorá zaručuje stabilné spojenie takmer bez oneskorenia alebo výpadkov.

    Hlavné vlastnosti:
    Písanie je veľmi jednoduché - a to aj v tme - vďaka jasnému podsvietenie, laserom tvarovaným klávesám, ktoré poskytujú presné presvetlenie, ktoré si môžete nastaviť tak, aby vyhovovalo Vašim potrebám.
    Presvetlené sú iba znaky, takže vidíte presne to, čo potrebujete, bez toho aby dochádzalo k odvádzanie pozornosti.

    Klávesový systém PerfectStroke ™ zaisťuje mäkké a tiché údery, zatiaľ čo klenutý tvar a mäkko zaoblené hrany trvanlivých klávesov Logitech Incurve keys ™ presne nasmerujú prsty a umožní špičkám prstov kĺzať od klávesy ku klávese, celé hodiny. Vďaka rýchlemu a flexibilnému nabíjania sa už nemusíte zaoberať likvidáciou nehospodárnych batérií.

    Namiesto toho len jednoducho zapojíte univerzálny kábel mikro-USB: Na jedno nabitie batérie vydrží funkčné až 10 dní. Dokonca aj počas nabíjania môžete s klávesnicou pracovať. Úplné nabitie batérie vyžaduje tri až šesť hodín. Vďaka elegantnému tvaru, čistým hranám a nízkoprofilovým klávesám dodá táto zmodernizovaná klávesnica pracovnému priestoru osobitý vzhľad - či už ju použijete v spojení s prenosným či stolným počítačom.

    Miniatúrny prijímač Logitech Unifying zostáva v notebooku. Teraz už nemusíte tento prijímač odpájať pri premiestnení počítača, takže nemusíte mať žiadne obavy z jeho poškodenia či straty. K rovnakému prijímaču môžete naviac ľahko pridať kompatibilné myši a klávesnice.

    Technické parametre:
    Backspace: úzky
    Farba: čierna
    Bezdrôtové pripojenie: áno
    Drôtové pripojenie: nie

    Enter: jednoriadkový
    Ľavý Shift: široký
    Lokalizácia: americká

    Mechanické klávesy: nie
    Modelové číslo: Illuminated K800
    Multimediálne klávesy: nie
    Numerická klávesnica: áno

    Podsvietenie klávesnice: áno
    Rozhranie: USB
    Typ kláves: nízkoprofilové

    Upresnenie typu: Klávesnica
    USB Hub: nie
    Váhová kategória: Ľahký - do 2 kg

    Systémové Požiadavky:
    Windows® XP, Windows Vista ® Alebo Windows® 7
    USB port
    Internetové Pripojením pre Stiahnutie softvéru (softvér je potrebná pre pripájaním ostatných zostrojené prostredníctvom prijímač Unifying receiver)

    Rozmery a hmotnosť:
    Rozmery: 468 x 208 x 59 mm
    Hmotnosť: 1477 g

    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Pripojenie

    USB bezdrôtový prijímač

    Lokalizácia

    US/UK - anglické

    Farba

    čierna

    Podsvietenie

    áno

    Výška klávesov

    nízkoprofilové

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky