INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech Desktop MK120, set klávesnica+myš, SK, USB, čierne prevedenie

    Logitech Desktop MK120, set klávesnica+myš, SK, USB, čierne prevedenie

    Vypredané

    ocente zážitok z pohodlného a tichého písania
    set obsahujúci klávesnicu a myš pripojiteľné cez USB, odolná klávesnica, s dobrou čitateľnosťou, nízkoprofilové klávesyZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    060445

    PN kód

    920-002548

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Popis produktu

    Logitech Desktop MK120

    Vďaka pohodlnej tichej klávesnici, ktorá je elegantná a odolná, a optickej myši s vysokým rozlíšením spája dohromady odolná sada Logitech Desktop MK120 pohodlie, štýl a jednoduchosť USB. Logitech Desktop MK120 - Robustná dvojica spájajúca pohodlie, štýl a jednoduchosť. Vlastnosti: Nízkoprofilové klávesy • Vďaka nízkoprofilovým klávesom, ktoré sú sotva počuť, a štandardnému rozloženiu vrátane funkčných kláves v plnej veľkosti a číselnej klávesnici oceníte zážitok z pohodlného a tichého písania. Odolná klávesnica • Táto elegantná klávesnica so svojím tenkým profilom, ktorý udržuje vaše ruky v neutrálnejšej polohe, odolnosťou proti poliatiu *, klávesmi s dlhou životnosťou, ktoré znesú až 10 miliónov úderov **, a robustnými vysúvacími nôžkami s možnosťou nastavenia je nielen príjemná na pohľad a na dotyk - je vyrobená tak, aby vydržala. Optická myš s vysokým rozlíšením • Táto optická myš s vysokým rozlíšením vám ponúka pohodlie a presné ovládanie do vašich rúk spolu s plynulým a presným ovládaním a tvarom pre obe ruky, ktorý príjemne padne do ruky aj po dlhom používaní. Inštalácia je jednoduchá - klávesnicu a myš stačí pripojiť do portov USB na vašom stolnom počítači, notebooku či netbooku a začať používať ihneď po vybalení. Čitateľná klávesnica • Tučné, jasne biele znaky robia klávesy ľahšie čitateľnými pre všetkých a sú vynikajúce pre tých, ktorí nemajú dokonalý zrak. Sú tiež odolnejšie proti opotrebeniu.

    Stránky o produkte Logitech Desktop MK120:

    http://www.eyemag.se/core/main.php?&SITEID=e84bb&PROJECTNR=2833&

    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky