INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech MK520, bezdrôtová klávesnica a myš, CZ, čierna

    Vypredané

    klenutý tvar a mäkko zaoblené hrany tichých nízkoprofilových kláves
    bezdrôtová full-size klávesnica s mäkko zaoblenými klávesami s opierkou na ruky a tvarovaná bezdrôtová myš, Tlačidlá rýchleho prístupu, typ pripojenia 2,4 GHzZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    165838

    PN kód

    920-002620

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Popis produktu

    Logitech MK520


    Sada Logitech ® Wireless ComboMK520 umožňuje ľahké ovládanie a riadenie špičkami prstov - ako pri použití notebooku, tak stolného počítača.

    Elegantná klávesnica štandardnej veľkosti Vám poskytne dostatok priestoru pre pohodlnú prácu, pritom sa prstami len naklonia dole na klenutých klávesoch Logitech Incurve keys ™.

    Myš štandardnej veľkosti ponúka jemné kĺzanie, presné snímanie laserom a je pohodlná pre pravákov i ľavákov - celé hodiny - vďaka svojmu tvaru a mäkkým gumovým dotykovým plochám.

    U stolného počítača sa už nebudete ničím obťažovať, a to vďaka trojročnej životnosti batérie v klávesnici a ročný v myši (životnosť batérií sa môže líšiť v závislosti na užívateľovi a podmienkach používania), ďalej vďaka miniatúrnemu prijímaču Logitech Unifying, ktorý len zapojíte a potom na neho zabudnete, a v neposlednej rade vďaka bezdrôtovému spojeniu Logitech Advanced 2,4 GHz.


    Hlavné vlastnosti:

    Štandardné rozloženie klávesnice poskytuje dostatočný priestor na pohodlné písanie - všetky klávesy nájdete tam, kde ich očakávate. Klenutý tvar a mäkko zaoblené hrany tichých nízkoprofilových kláves Logitech ® Incurve keys ™ presne nasmerujú prsty a umožní špičkám prstov kĺzať od klávesy ku klávese, hodinu za hodinou. Opierka dlane poskytne rukám dokonalé miesto k odpočinku v prestávkach medzi písaním. Okrem toho môžete klávesnicu uložiť do zvislej polohy, takže si v prípade, keď ju nepoužívate, vytvoríte voľný priestor na stole.

    Myš štandardnej veľkosti je pohodlná pre pravákov i ľavákov - dokonca aj po mnohých hodinách práce - vďaka jej pre ruku príjemnému tvaru a mäkkým gumovým dotykovým plochám. Vďaka laserovej presnosti si vychutnáte jemnejšie kĺzanie na ľubovoľnom povrchu a nebudete zažívať pocity frustrácie známej z klasických myší a nevhodných zariadení touchpad.

    Životnosť batérie v klávesnici až tri roky av myši jeden rok. Lepšia správa napájania prakticky eliminuje potrebu meniť batérie.

    Miniatúrny prijímač Logitech ® Unifying má dostatočne malé rozmery, aby mohol natrvalo zostať v notebooku. Slúži na pripojenie dodávanej myši a klávesnice, takže kedykoľvek ich potrebujete, sú pripravené na použitie. Navyše môžete jednoducho pridať ďalšie kompatibilné myš, klávesnicu alebo numerickú klávesnicu - bez problémov s niekoľkými prijímačmi USB.

    Systém bezdrôtového prepojenia Logitech ® predstavuje kombináciu spoľahlivosti káblového prepojenia s voľnosťou pohybu bezdrôtového spojenia - rýchly prenos dát bez oneskorenia alebo výpadkov a 128-bitové kódovanie AES.

    Systémové požiadavky:

    Windows XP, Windows Vista , Windows 7 Windows 10
    USB port
    Internetové pripojenie

    Stránky o produkte Logitech MK520:

    http://www.logitech.com/

    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky