INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Minecraft (PS4)

    Minecraft (PS4)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner stratégia, pre PS4Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    225435

    PN kód

    PS719440215

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Minecraft (PS4)

    Popis produktu

    Minecraft (PS4)


    Minecraft: PlayStation®4 Edition

    Navrhni si svoj vlastný herný svet, a potom sa hoď do jeho prieskumu, pretváranie i dobývanie.
    Slávnej hry  Minecraft, ktorý si už po celom svete zaobstaralo stotisíc hráčovu nezaostáva za dobou a prichádza aj na herné konzoly PlayStation 4. Takto si v kockovom 3D svete, ktorý je ešte ďaleko rozsiahlejší dokáže postaviť viacero typov stavieb a celkovo sa vám naskytuje viacero možností akými môžete viesť hru. Dokážete teda vytvoriť čokoľvek si predstavíte, len stačí na to trochu predstavivosti a vedomostí pri tejto budovateľskej hre. Dajte si však pozor, aby ste pri svojom stávaní a dobíjaní mali postavený svoj prístrešok, kým padne noc a pridať hrôzy s nou spojené.

    Možnosti:
    Vystavajte si tú váš vysnený svet s ktorým sa budete môcť prezentovať ai pred ostatnými hráčmi, ked ho dovediete do dokonalosti. Pátrajte po pokladoch a surovinách, ktore sú ukryté hlboko v krajine alebo v skalách, aby ste zlepšili svoje možnosti na stavanie alebo si zriaďte rozsiahle polia, ktoré budete obrábať.

    Deň a noc:
    Dajte si však pozor, aby ste vacsinou svojej práce stihli počas dňa, kým vás sprevádzajú postavičky v podobe zvieratiek. Ked však príde noc, prichádzajú pavúky, zombie Alebo kostlivci, ktory vás ohrozujte a najväčších a najikonickejší nepriateľ Creeper, pred ktorým nie je ineho úniku Ako v svojej vlastnej pevnosti či doma, takže ak s príchodom noci nie ste skrytý, značne sa vám znižujú možnosti prežitia.
     

    Stránky o produkte Minecraft (PS4):

    http://www.sony.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky