INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Objektív Tamron AF 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD pre Nikon

    Objektív Tamron AF 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD pre Nikon

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    225294

    PN kód

    B016 N

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Objektív Tamron AF 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD pre Nikon

    Popis produktu

    Objektív Tamron AF 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD pre Nikon

    Model: B016
    Objektív Tamron AF 16-300mm F / 3.5-6.3 Di II VC PZD

    Tento mimoriadny objektív s 18.8x priblížením je vybavený najnovším systémom stabilizácie obrazu a vysokorýchlostným automatickým zaostrovaním s piezo motorom, čo z neho robí objektív, na ktorý sa môžete spoľahnúť, keď potrebujete urobiť ostré a detailné snímky od širokouhlých ohnísk až po snímky urobené teleobjektívom. Di II je objektív navrhnutý špeciálne pre použitie s digitálnymi zrkadlovkami so snímačom veľkosti APS-C. Slnečná clona je dodávaná spolu s objektívom.

    Rozšírte svoje možnosti s vysoko výkonným zoomovým objektívom s ohniskovou vzdialenosťou už od neuveriteľných 16mm. Možnosť využitia ultra-širokej škály ohniskových vzdialeností robí z objektívov VŠETKO V JEDNOM extrémne všestranný fotografický nástroj. Teraz Tamron nastavuje opäť úplne nový štandard v tejto kategórii s novým revolučným objektívom pre digitálne zrkadlovky s čipom APS-C a s 18.8x priblížením. Jediný objektív pokrýva obrovskú ohniskovú vzdialenosť od širokých 16mm až po 300mm a tiež makro režim. Spája najnovšie technológie konštrukcie optiky - vrátane použitia asférických prvkov a novo vyvinutých členov s viac vrstvovou povrchovou úpravou pre dosiahnutie jasných a ostrých snímok a to všetko vo veľmi kompaktnom tele. Vaše možnosti kreativity budú vďaka tomuto prelomovému objektívu nekonečné.

    Prvý zoomový objektív s 18.8x priblížením a makrom 1: 2.9. Ohnisková vzdialenosť 16mm - 300mm. Vďaka najširšiemu ohnisku 16mm môžete fotografovať panoramatické snímky rozsiahlych krajín rovnako tak ako interiér. Telefoto k Vám priblíži aj tie najvzdialenejšie objekty a pre detailné snímky blízkych objektov využijete skvelé makro 1: 2.9.

    Pokročilý optický a technický dizajn umožňuje dosiahnuť vysoko kvalitných snímok a kompaktných rozmerov objektívu. Objektív je zložený z 16 prvkov uložených v 12 skupinách a obsahuje okrem iného 3 lisované asférické členy, 2 LD členy (s nízkym rozptylom) a UXR členy (hybridné členmi pre kompaktnosť objektívu). Dohromady potláčajú optické chyby, pričom viac vrstiev povrchových úprav tiež minimalizuje rozmazanosť snímok a pomôže Vám k dosiahnutiu excelentných a ostrých snímok. Telo objektívu je úžasne kompaktný vďaka využitiu pokročilých technologických postupov tých najlepších inžinierov na poli optiky.

    Elegantný nový štýl. Gumový grip na voliči zoomu, ostriaci prstenec má mriežkový vzor, ktorý dodáva sofistikovaný vzhľad a strieborné označenie Tamron len zvýrazňuje elegantný a funkčný dizajn.

    Odolnosť voči vlhkosti. Konštrukcia odolná voči vlhkosti zabraňuje preniknutiu vlhkosti dovnútra objektívu.

    VC Unikátny systém stabilizácie obrazu. Systém optickej stabilizácie VC od spoločnosti Tamron je založený na systéme 3 cievok, kde riadiace cievky elektromagneticky aktivujú skupinu VC šošoviek kompenzujúcich otrasy prostredníctvom troch keramických guličiek. Kompenzačné šošovky sú v objektíve upevnené iba týmito guličkami, dôsledkom čoho je dosiahnutý ich plynulý pohyb bez trenia a odporu. Vďaka tomu pomáha zhotovovať stabilné zábery a vytvára dojem, ako by bol obraz doslova nalepený priamo v hľadáčiku fotoaparátu.Tato mechanická konštrukcia je jedným z tajomstiev kompaktných objektívov Tamron.

    PZD (Piezo Drive) pre rýchlejšie a tichšie automatické ostrenie. Piezo Drive (PZD) je moderný piezo motor automatického zaostrovania (AF), ktorý je založený na najnovšej technológii princípu stálych vĺn. Využíva vysoko-frekvenčné napätie pre otáčanie keramických piezoelektrických elementov, čo spôsobuje rotačné otáčanie kovového hrotu rotora. Rotor preto zaostruje rýchlo, ticho a s veľkou presnosťou. Motory sú menšie, ľahšie a tiež rýchlejšie a tichšie ako jednosmerné motory a tým sa zvyšuje výkon AF.
    Stránky o produkte Objektív Tamron AF 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD pre Nikon:

    www.tamron.cz

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky