INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Objektív Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD pro Canon

    Objektív Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD pro Canon

    Vypredané

     
    viac o produkteZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    206446

    PN kód

    A009E

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Objektív Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD pro Canon

    Popis produktu

    Objektív Tamron SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD pro Canon

    SP 70-200mm F / 2.8 Di VC USD
    model A009

    Špičkový objektív z rady SP (Super Performance) s rozsahom ohniskových vzdialeností 70-200mm, so svetelnosťou F / 2.8 v celom rozsahu, s optickou stabilizáciou a nekompromisnou kvalitou obrazu. Di (Digitally Integrated Design) objektív navrhnutý špeciálne pre digitálne zrkadlovky formátu full frame a APS-C.

    Základné vlastnosti:
    - Najkompaktnejší objektív vo svojej triede!
    - Objektív obsahuje 4 LD (Low Dispersion) a 1 XLD (Extra Low Dispersion) elementy, ktoré zaručujú excelentnú korekciu chromatickej aberácie
    - Patentovaný systém optickej stabilizácie VC (Vibration Compensation) s efektivitou až 4 expozičné stupne umožnia robiť snímky "z ruky" aj za zlých svetelných podmienok.
    - Ultrasonický motor USD (Ultrasonic Silent Drive) objektívu Tamron SP 70-200mm Di VC USD dáva rýchle a tiché zaostrovanie s možnosťou priameho manuálneho doostrenia
    - Kruhová clona pre krásny bokeh
    - Kvalitná utesnená konštrukcia odolná voči vlkhosti a prachu

    Tamron SP 70-200mm F / 2.8 Di VC USD ponúka ako stabilizáciu obrazu VC (Vibration Compensation) pre redukciu otrasov patentovanú spoločnosťou Tamron, tak aj USD (Ultrasonic Silent Drive) motor, ktorý umožňuje rýchle a tiché automatické zaostrovanie. Tento objektív zo série SP (Super Performance) vo svojej konštrukcii plne využíva špecializované optické členy, ktoré boli navrhnuté pre poskytovanie špičkovej kvality obrazu, vrátane LD a XLD elementov. Tamron v objektíve SP 70-200mm VC USD minimalizoval všetky typy chromatickej aberácie, čím z neho urobil špičku vo svojej triede, bez ohľadu, či je používaný na fotoaparáte formátu APS-C alebo full frame. Svetelnosť objektívu SP 70-200mm VC USD F / 2.8 umožňuje dosiahnutie harmónie medzi brilantným rozlíšením a jemnými rozostrenými efektmi. Tento ideálny objektív naplno využíva svoju kruhovú clonu pre dosiahnutie umeleckého rozostrenia obrazu.

    Tento vysokorýchlostný objektív so svetelnosťou f / 2.8 je vybavený VC (Vibration Compensation) systémom, ktorý pomáha zhotovovať stabilné zábery a vytvára dojem ako by bol obraz doslova nalepený priamo v hľadáčiku fotoaparátu. Bezproblémové robenie snímok "z ruky" je teda možné aj v zlých svetelných podmienkach. Systém VC od spoločnosti Tamron je založený na systéme 3 cievok, kde riadiace cievky elektromagneticky aktivujú skupinu VC šošoviek kompenzujúcich otrasy prostredníctvom troch oceľových guličiek. Kompenzačné šošovky sú v objektíve upevnené iba týmito guličkami, dôsledkom čoho je dosiahnutý ich plynulý pohyb bez trenia a odporu.

    Všetky objektívy Tamron sa vyznačujú vysokou presnosťou automatického ostrenia a sú navrhnuté tak, aby jednoducho zachytili objekty v takmer každej situácii. Niekedy je ale potrebné zábery jemne doladiť za pochodu. Integrácia priameho manuálneho ostrenia Vám ponúka práve túto možnosť: namiesto prepínania vypínačov môže fotograf prepnúť z automatického na manuálne ostrenie jednoducho nastavením ostriaceho krúžku.
    Vstavaný Ultrasoncký USD motor Vám zaručí rýchle, presné a tiché zaostrovanie.
    V ultrazvukovom motore generuje piezoelektrický element usporiadaný v kruhovej formácii ultrazvukové vibrácie v metalickom kruhovom statore. Vibračná energia je využitá na rotáciu metalického krúžku rotora, ktorý je upevnený k statoru. Rotačná energia je následne prenášaná z rotora na ovládanie ostriaceho člena. Výsledkom je vysoko citlivý člen s tichým chodom, vysokým krútiacim momentom a rýchlym ostrením.
    Konštrukcia odolná voči vlhkosti napomáha ochrániť objektív pred vniknutím vody a robí ho tak ideálnym pre použitie v exteriéroch.
    Vysokorýchlostný objektívy ako SP 24-70mm VC USD dokáže zachytiť snímky s rýchlosťou uzávierky, ktorá je o 1-2 expozičné stupne rýchlejšia, než pomalšie objektívy.

    - Konštrukcia: 23 elementov v 17 skupinách
    - Najkratšia zaostrovacia vzdialenosť: 1,3 m
    - Priemer filtra: 77mm
    - Dĺžka: 188,3mm (celkově196,7mm)
    - Priemer: 85,8mm
    - Hmotnosť: 1.470g
    -- Počet lamiel clony: 9

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky