INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    PANASONIC TX-58DX750E 3D LED ULTRA HD TV

    PANASONIC TX-58DX750E 3D LED ULTRA HD TV

    Vypredané

     
    televízor, 58", 3D aktívny, LED, 4K Ultra HD (3840x2160), smart TV, 1800 Hz, DVB-T2 (H.264), HDMI, LAN RJ45, USB port, WiFi zabudované, WEB prehliadač, DLNA, 400×200 mm Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    262416

    PN kód

    TX-58DX750E

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    PANASONIC TX-58DX750E 3D LED ULTRA HD TV

    Ultra HD 3D LED Smart televízor Viera

    Výnimočná kvalita 4K PRO a neuveriteľné inteligentné funkcie. Televízor 4K PRO, ktorý spojením technológií Studio Master HCX a Cinema Display zaručuje maximálny účinok rozlíšenia 4K. Jednoduché zdieľanie obsahu tiež zlepšuje zážitok zo sledovania a flexibilný podstavec s "premenlivým dizajnom" sa môže zmeniť tak, aby vyhovoval vášmu štýlu.

    4K PRO. Špičková kvalita obrazu verná zámerom filmárov. Špičkové televízory Panasonic 4K Pro sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitu obrazu zodpovedajúcu pôvodným zámerom filmárov. Vynikajúce procesory Studio Master HCX od spoločnosti Panasonic spojené s profesionálnou technológiou správy farieb a obrazovkami so širokým rozsahom farieb zachytia každý rozdiel a detail pôvodného filmu.

    Studio Master HCX. Presné spracovanie obrazu s rozlíšením 4K doladené v hollywoodskej spoločnosti Panasonic Hollywood Lab. Procesor Studio Master HCX 4K predstavuje vrchol spracovania obrazu spoločnosti Panasonic. Používa know-how týkajúce sa farieb, úrovne čiernej a jasu z našich referenčných plazmových televízorov a profesionálneho vybavenia na vysielanie. Systém je tiež doladený spoločnosťou Panasonic Hollywood Laboratory, aby poskytoval kvalitu obrazu verne zodpovedajúcu vízii filmárov.

    Cinema Display. Obrazovky Cinema Display reprodukujú obraz presne tak, ako si to predstavovali filmári. Nové obrazovky Cinema Display sú navrhnuté tak, aby ste videli presne to, čo mali filmári na mysli. Kombinujú široký rozsah filmových farieb a lokálne stlmenie, aby poskytovali atramentové odtiene čiernej spoločne s jemnými prechodmi a vynikajúcimi úrovňami jasu.

    Vysokodynamický rozsah (HDR). Pripravené na prehrávanie obsahu s vysokodynamickým rozsahom a realistických presvetlených častí. Obsah s vysokodynamickým rozsahom (HDR) na televízoroch podporujúcich technológiu HDR prináša obraz, ktorý oveľa viac zodpovedá tomu, ako svojimi očami vidíte skutočný svet. Hlboké čierne odtiene sa spájajú s veľmi jasnými presvetlenými časťami a vytvárajú úroveň reality, ktorá doteraz nebola na televízore možná.

    my Home Screen 2.0. Rýchly a intuitívny prístup práve k tomu obsahu, ktorý vás zaujíma. Nová domovská obrazovka založená na systéme Firefox OS zjednodušuje prístup k požadovanému obsahu pomocou intuitívneho ovládania.

    Umenie a interiér - premenlivý dizajn. Upraviteľný podstavec je navrhnutý pre flexibilitu rôznych životných štýlov. Podstavec s "premenlivým dizajnom" je navrhnutý na prispôsobenie sa rôznym životným štýlom, čo do domácnosti prináša flexibilitu a harmóniu. Materiály inšpirované nábytkovým dizajnom viedli k jednoduchým elegantným tvarom vytvoreným z kovu s takou povrchovou úpravou, aby získali dômyselnosť požadovanú pre európsku domácnosť.

    Energetická trieda A
    Uhlopriečka: 58"/146 cm
    Rozlíšenie: Ultra HD (4K) 3840 x 2160
    DVB-T/T2/C (HEVC) a analógový tuner
    4K 1800 Hz BMR IFC
    3D: aktívne
    Obrazovka Cinema Display, Super Bright Panel
    Procesor Studio Master HCX
    Vysokodynamický rozsah (HDR)
    Lokálne stmievanie
    4K Pure Direct
    Hudobný výkon: 20 W (2x 10 W)
    VR-Audio True Surround
    Dolby Audio
    Integrované WiFi, Bluetooth
    Smart funkcie: Firefox OS, my Home Screen 2.0, DLNA, HbbTV, Easy Mirroring, aplikácia Panasonic Media Center, TV Anywhere, In-House TV Streaming, aplikácia Panasonic TV Remote, Swipe & Share, webový prehliadač, Voice Assistant, hlasové pokyny
    4-jdarový procesor
    PVR - nahrávanie TV vysielania na USB, TimeShift
    USB prehrávanie: video (AVI, HEVC, MKV, WMV, MP4, M4v, FLV, 3GPP, VRO, VOB, TS, PS), audio (MP3, AAC, WMA Pro, FLAC, Apple Lossless, WAV), obrázky (JPEG, MPO)
    Multizobrazovanie PAT
    EPG - elektronický programový sprievodca
    Teletext 1500 strán
    Hotelový režim
    Herný režim
    VIERA Link (HDMI CEC)
    Nastaviteľný podstavec
    VESA 400 x 200 mm
    4x HDMI (2x 4K 60/50p s HDCP 2.2, ARC), 3x USB (1x USB 3.0, 2x USB 2.0), vstup komponentného videa spolu s kompozitným, digitálny audio výstup (optický), výstup pre slúchadlá, Ethernet (LAN), CI slot (CI Plus, verzia 1.3)
    Spotreba energie: 113 W / 0,5 W v pohotovostnom režime
    Snímač okolitého osvetlenia (CATS)
    Rozmery bez stojanu (ŠVH): 1290 x 753 x 41 mm
    Rozmery so stojanom (ŠVH): 1290 x 805 x 234 mm
    Hmotnosť (bez/so stojanom): 23/24 kg
    Farba: strieborná

    Parametre

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    PANASONIC

    Uhlopriečka

    58"

    Podpora 3D

    3D aktívny

    Technológia panela

    LED

    Rozlišenie

    3840x2160

    Smart TV

    Smart TV

    Frekvencia obrazu

    1800 Hz

    Tuner

    DVB-T2 (H.264)

    HDMI

    Áno

    LAN RJ45

    Áno

    USB

    Áno

    WiFi

    WiFi zabudované

    Web prehliadač

    Áno

    DLNA

    Áno

    VESA

    400×200 mm

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky