INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Need For Speed: 2016 (PC CD)

    Need For Speed: 2016 (PC CD)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner závodná , pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    239150

    PN kód

    5030939113729

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Need For Speed: 2016 (PC CD)

    Popis produktu

    Need For Speed: 2016 (PC CD)

    V napínavom reštartu série Need for Speed ??™ objavte otvorený nočný svet mestskej automobilovej kultúry s piatimi možnými spôsobmi hrania. Nájdite si vlastnú cestu niekoľkých vzájomne prepletenými príbehmi a v snahe o dosiahnutie poste legendy všetkých legiend si budujte reputáciu.

    Need for Speed ??prináša všetko, čo túto sériu urobilo medzi fanúšikmi tak populárne - prepracované možnosti vlastných úprav, autentický otvorený svet s reálnymi prvkami automobilovej kultúry a atraktívne herné príbeh.
    Ventura Bay je vaším mestským ihriskom. Od kľukatiacich sa ciest na svahoch nad mestom až po štvrti prakticky neustále poloha pri policajnými hliadkami, toto mesto poriadne ožíva ešte len s prichádzajúcou tmou. Je tiež domovom piatich automobilových legiend, popredných postáv súčasnej scény, ktoré vás budú inšpirovať, ťahať za lepšími výkonmi a podrobovať vaše schopnosti testom. Vybudujte si reputáciu a rešpekt s konečným cieľom stať sa oslavovanú legendou.

    • Päť spôsobov hrania: Séria Need for Speed ??sa vracia s päticou jedinečných spôsobov hrania s názvami Speed, Style, Build, Crew a Outlaw, v ktorých si môžete získať reputáciu a dokráčať za víťazstvom svojou vlastnou cestou. Avšak až kombinácia všetkých piatich vám ponúkne perfektné momenty v štýle Need for Speed ??- vo svojom cestnom špeciále vezmite šmykom zákrutu a spoločne s priateľmi sa pokúste zmiznúť policajným prenasledovateľom.

    • Bohaté možnosti úprav: Postavte si auto, ktoré bude reprezentovať váš charakter prostredníctvom početných vizuálnych a výkonnostných úprav. K dispozícii budú legendárne vozy populárnych značiek, tuning výkonu a vlastnému štýlu prispôsobené konania. Vymazlite si svoje auto a vyrazte do ulíc.

    • Príbeh: Päť charakteristických a vzájomne sa prelínajúcich príbehov inšpirovaných skutočnými ikonami automobilovej kultúry. Počas hry vás každá voľba, každá minúta aj každá sekunda posúvajú ku konečnému cieľu stať sa najväčšou legendou.

    • Mestské prostredie na Západnom pobreží: Od súmraku do úsvitu objavujte nočnej otvorený svet, ktorému vládne mestská automobilová kultúra, o ktoré ste možno ani nevedeli, že existuje. Náš nový úžasný svet ožíva vďaka kombinácii výkonu nových konzol a herného enginu Frostbite ™. Výsledkom je obsahovo bohaté prostredie, kde je zhruba dvakrát tak viac zjazdných ciest než v titule Need for Speed ??Rivals.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky