INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    StarCraft 2 - Legacy of the Void (PC)

    StarCraft 2 - Legacy of the Void (PC)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner stratégia, pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    244315

    PN kód

    5030917178290

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre StarCraft 2 - Legacy of the Void (PC)

    Popis produktu

    StarCraft 2 - Legacy of the Void (PC)

    Všetky veci skončia v hre StarCraft 2: Legacy of the Void, poslednej kapitoly v epickom sci-fi príbehu, ktorý sa klenie trilógiu StarCraft 2. Potom ako zmizla Kerrigan a horda Zergov a Jim Raynor obnovuje vojnou zničenú terranskú civilizáciu sú jedinou nádejou galaxie Protossovia a ich najväčší žijúci hrdinovia Artanis a Zeratul.
    Veďte silných Protossov v epickom závere oceňovanej RTS série s cieľom zjednotiť tri rasy v konečnom boji o prežitie proti starovekému zlu ohrozujúcemu celý život vo vesmíre. Vďaka novým jednotkám a novým kooperatívnym a multiplayerovým je Legacy of the Void je dokonalým strategickým zážitkom a StarCraftom v plnej kráse.
     
    • Ako samostatné rozšírenie Vám Legacy of the Void umožňuje okamžite sa ponoriť do StarCraftu 2, aj keď ste nehrali Wings of Liberty, alebo Heart of the Swarm.
    • Nová kampaň odhalí ohromujúci záver jedného z najväčších sci-fi príbehov všetkých čias a rozhodne o osudoch Jima Raynora, Kerrigan, Zeratula a ďalších.
    • Režim Archon Mode je nový, kooperatívny zážitok pre dvoch hráčov, v ktorom obaja hráči zdieľajú kontrolu nad jedinou základňu a armádou v multiplayerovej akcii. Zdieľaním zodpovednosti vo velení jednotkám a manažmente zdrojov sa môžete sústrediť na svoju vlastnú oblasť a uviesť do života zložitejšie stratégie.
    • Allied Commanders je ďalší kooperatívny režim, v ktorom prevezmete úlohy mocných veliteľov zo ságy StarCraft. Úrovňami sa prebojovávate spolu a postupom v hre zvyšujete úrovne schopnosti svojich veliteľov.
    • Úplne nové jednotky pre rasy Protoss, Terran a Zerg a nové schopnosti pre už existujúce jednotky rozširujú strategickú hĺbku multiplayerovej akcie StarCraft 2.
    • Automatizované turnaja cez Battle.net Vám poúkajú nový a pohodlný spôsob, ako si navzájom konkurovať online.
    • Nové multiplayerové mapy prenesú boj do všetkých kútov sektora Koprulu. 

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky