INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Ručný skener - Scan Marker Air Deluxe Bluetooth+USB

    Ručný skener - Scan Marker Air Deluxe Bluetooth+USB

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    276715

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Ručný skener - Scan Marker Air Deluxe Bluetooth+USB

    Popis produktu

    Ručný skener - Scan Marker Air Deluxe Bluetooth+USB

    Bezdrôtový Bluetooth ručný scanner ScanMarker Air Vás oslobodí od písania na klávesnici. Aby ste sa vyhli chybám a získali čas, stačí posúvať pero riadok po riadku po texte alebo číslach a tieto informácie sa okamžite objavia vo Vašej aplikácii. Hlavnou charakteristikou scanneru Scan Marker Air sú miniatúrne rozmery a hmotnosť iba 30g. Veľkosť skenovaného písma môže byť v rozmedzí 6 až 22 tlačových bodov. Rýchlosť čítania skenera je 10 cm / s. Pripojiť ho môžete takmer k akémukoľvek počítaču prostredníctvom Bluetooth, prípadne cez  USB port. Podporované sú aj mobilné zariadenia - smartfóny a tablety s iOS alebo Android.

    Přístroj splní úlohu ručního skeneru. Díky jednoduché obsluze a také malým rozměrům, je velmi nápomocný v každodenní práci na úřadě, ve škole, v domácnosti ....Nový Bluetooth podporován OCR bude přenášet text, přímo do vašeho počítače. Rychlost skenování byla zvýšena, takže můžete skenovát tak rychle jak budete číst. Rozpoznávání bude prakticky okamžité.

    Bezdrôtový Bluetooth ručný scanner Scan Marker Air Vás oslobodí od písania na klávesnici. Aby ste sa vyhli chybám a získali čas, stačí posúvať pero riadok po riadku po texte alebo číslach a tieto informácie sa okamžite objavia vo Vašej aplikácii. Hlavnou charakteristikou scanneru Scan Marker Air sú miniatúrne rozmery a hmotnosť iba 30g. Veľkosť skenovaného písma môže byť v rozmedzí 6 až 22 tlačových bodov. Rýchlosť čítania skenera je 10 cm / s. Pripojiť ho môžete takmer k akémukoľvek počítaču prostredníctvom Bluetooth, prípadne cez  USB port. Podporované sú aj mobilné zariadenia - smartfóny a tablety s iOS alebo Android.

    Skenerom ScanMaker Air je možné jednoduchým spôsobom zadávať do počítača text z knižiek, dokladov, článkov, vďaka čomu práca s dokladmi je ešte viac ľahšia. Skener umožňuje rýchle a ľahké zadávanie tlačených dát do počítača, preto je tiež často využívaný osobami, ktoré si cenia pohodlie šetrenie časom a taktiež starajú sa o pracovný komfort.

    Skener ScanMaker Air svojim vzhľadom pripomína fixku alebo pero. Skenovanie textu sa vykoná presunutím skenera ponad tlačený text. Zoskenovaný text sa ukáže v počítači vo vybranej aplikácii na mieste, kde bol postavený kurzor. Vysokú kvalitu prevodu textu zabezpečuje  OCR softvér s podporou viac ako 50 jazykov. Je samozrejme podporovaná slovenčina alebo čeština. Podporované sú aj čínske, kórejské, japonské znaky a azbuka.  

    Skener ScanMaker Air rozlišuje:

    text napísaný vo viac ako 50 jazykoch, medzi inými:

    slovenský, český, poľský, anglický, bulharský, český, dánský, estónsky, francúzsky, grécky, holandský, španielský, litovský, lotyšský, nemecký, nórsky, portugalský, ruský, švédsky, talianský, japonský, čínsky a veľa iných,

    bankové znaky:

    OCR-A, OCR-B, MICR (magnetic ink character recognition) - E13B, CMC-7,

    jednorozmerné čiarové kódy (iba OS Windows):

    Check Code 39, Check Interleaved 25, Code 128, Code 39, EAN 13, EAN 8, Interleaved 25, CODABAR (bez kontrolnej sumy), UCC Code 128, Code 2 z 5 (Industrial, IATA, Matrix), Code 93, UPC-A, UPC-E i Postnet,

    režim pre skenovanie čísel - špeciálny režim, ktorý zvyšuje presnosť skenovania čísel,
    režim tabuľka - pre skenovanie do Excelu alebo iného tabuľkového procesora,
    Image scanning - skenovanie písaného písma, podpisov, matematických výrazov ako obrázky.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miroslav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky