INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Need for Speed: Most Wanted (2012) Essentials (PS3)

    Need for Speed: Most Wanted (2012) Essentials (PS3)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner závodná , pre PS3Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    234803

    PN kód

    5030943113050

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Need for Speed: Most Wanted (2012) Essentials (PS3)

    Need for Speed ??Most Wanted prinesie obrovský otvorený svet, kde si každý môže vybrať vlastnú cestu k tomu, ako sa stať najhľadanejším pirátom ciest. Hráči budú môcť slobodne jazdiť úplne všade, objavovať skryté herné prvky, dávať dole z cesty protivníkov, vyzývať na súboje priateľov alebo sa len tak prechádzať a provokovať policajtmi. Všetky ich počínanie je priblížia konečnému cieľu stať sa jednotkou na zozname "Most Wanted".

    Každý závod má štart a cieľ, ale pre aký štýl sa rozhodnú, kedy a kde sa súťaž uskutoční a aké prostriedky pri tom využijú, to všetko záleží len na hráčoch. Tí budú navyše zvádzať súboje o prvenstvo s priateľmi prostredníctvom siete Autolog. Studio Criterion prichádza s novým štandardom v oblasti súťaženia medzi hráčmi na báze doporučovania úloh a výziev na hernej sieti, a to v režimoch pre jedného i viacerých hráčov. Za všetko, čo hráči v Need for Speed ??Most Wanted urobia, získajú Speed ??Points, ktoré ich posunú bližšie vysnívanému cieľu. Pripravte sa na lov najlepších časov, najdramatickejšie naháňačky s policajtmi o najvyššie skóre, hľadanie najšialenejších rámp pre skoky a mnoho ďalšieho.

    Autolog 2.0 sa postará o nikdy nekončiaci konkurenčný boj a prekonávanie nových rekordov. Odporúčania Autologu sú navyše priamo rozšírená tiež na multiplayerovú časť Need for Speed ??Most Wanted. Už žiadne prihlasovanie do miestností, alebo nudné čakanie. Hráči jednoducho len naskočia do veľkého onlinového sveta a okamžite dostanú porciu testov, skúšok a výziev.

    Stránky o produkte Need for Speed: Most Wanted (2012) Essentials (PS3):

    http://www.sony.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky