INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    NHL 16: legacy edition (PS3)

    NHL 16: legacy edition (PS3)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner šport , pre PS3Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    234805

    PN kód

    5030938112914

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    NHL 16: legacy edition (PS3)

    EA SPORTS NHL Legacy Edition ponúka najobľúbenejšie režimy a funkcie cenami ovenčeného herného systému, ktorý vznikal pod značkou NHL v priebehu deviatich rokov. Nielen vďaka aktualizovaným súpiskám a verným rozpisom zápasov ide o perfektnú voľbu pre fanúšikov, ktorí si chcú na konzolách Xbox 360 alebo PlayStation 3 zahrať bezkonkurenčný videoherný hokej.

    Hlavné prvky a vlastnosti:
    * Rýchlosť, technika a agresivita hokeja v NHL - Vychutnajte si výbušnosť, energiu a maximálnu rýchlosť najlepších hráčov sveta vďaka technológii precízneho korčuľovania. Prekonávajte obrancu pomocou kľučiek bez dotyku puku a na vlastnej koži zažite nevyspytateľnosť zápasov NHL prostredníctvom realistických kolízií, zoskupením pred bránkami a súbojov viac hráčov naraz vďaka systému kolízne fyziky NHL.

    * Utiahnite si korčule - Zažite, aké to je byť hráčom NHL, počas vedenia postavy svojho hokejistu v režime Be a Pro od juniorského veku až do najslávnejšej ligy sveta. Každé vaše rozhodnutie ovplyvní vzťahy s fanúšikmi, spoluhráčmi a vedením klubu a podpíše sa tiež na rozvoji vašich schopností a výkonnostným rastu. Akonáhle zvládnete hru za svojho profíka v režime pre jedného hráča, vyskúšajte Tímovú hru on-line alebo EA SPORTS Hockey League a dajte sa dokopy s priateľmi proti súperom na sieti. A konečne, zahrajte si znovu retrorežim NHL 94 Anniversary s parádnymi gólmi, hity, tradičné grafikou a klasickým ovládaním tlačidlami.

    * Doveďte svoj tím k sláve - Vybudujte zo svojho tímu dynastiu NHL v režime Be a GM prostredníctvom volieb v drafte nováčikov, trejd a angažovanie nechránených hráčov. Režim Be a GM rozširuje manažérske možnosti umožnením riadiť, hrať a koučovať v spolupráci s priateľmi, alebo proti nim on-line v rámci ligy za účasti až 30 hráčmi ovládanými tímy. A konečne je tu nás najpopulárnejší herný režim Hockey Ultimate Team, v ktorom jedinom si môžete zostaviť vlastný tím zo svojich obľúbených hráčov a hrať s ním o splnení hokejových snov. On-line zmerajte sily ďalšími tímami, ktoré vytvorili fanúšikovia z celého sveta.

    * Kompletné autentickej súťaže - Vyberte si ktorúkoľvek z ôsmich líg sveta: NHL, AHL, CHL, Liiga, SHL, DEL, Česká hokejová extraliga a National League. Všetky ligy majú aktualizované súpisky a tiež rozpis zápasov NHL zodpovedá skutočnosti.

    Stránky o produkte NHL 16: legacy edition (PS3):

    http://www.sony.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky