INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    FIFA 17 (PS4)

    FIFA 17 (PS4)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner šport , pre PS4Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    268911

    PN kód

    EAP420608

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    FIFA 17 (PS4)

    FIFA 17, s podporou technológie enginu Frostbite ™, jedného z popredných v hernom priemysle, ponúka autentickú a realisticky spracovanú akciu, ktorú hráči zakúsia v nových futbalových svetoch po boku farebných postáv s emóciami. Vydajte sa vo FIFA 17 na autentickú futbalovú Cestu, čo je nový režim s filmovými scénami a príbehom o profesionálnej kariére nádejného futbalistu Alexa Huntera, ktorý sa práve chystá na svoj debut v Premier League. V oblasti herného systému vás čakajú komplexné inovácie v spôsobe myslenia a pohybu futbalistov, fyzického kontaktu s protivníkmi, rozohrávanie štandardných situácií a prechod do ofenzívy, vďaka čomu si podmaníte každý okamih na ihrisku.

    Nové prvky zo sveta futbalu: Frostbite prináša do futbalových svetov hry FIFA 17 ešte viac detailov. Tešte sa na úplne nové prostredia ako vstupná tunely, šatne, trénerovu kanceláriu alebo tímovej lietadlo.

    Verne stvárnená akcie Vďaka enginu Frostbite na vás čaká skutočne pôsobivý herný zážitok, ktorý vás vtiahne do futbalu a umožní vám prežiť emócie tohto športu na ihrisku i mimo neho.

    Detailne spracované postavy hráčov s emóciami Frostbite dodáva postavám na ihrisku aj mimo neho na realistickosti. Tento posun v autentickosti sprístupní nové možnosti rozprávania príbehov a zaručí všetkým fanúšikom pútavé herné zážitky.

    EA SPORTS UVÁDZA: FIFA 17 - CESTA
    Prvýkrát v sérii FIFA budete môcť prežiť svoj príbeh na ihrisku aj mimo neho ako Alex Hunter, vychádzajúca hviezda Premier League. Podpíšte zmluvu s niektorým z klubov Premier League vedeného reálnym trénerom, ktorý má v tíme špičkových hráčov z celého sveta. Vstúpte do nového sveta v hre FIFA 17 a vydajte sa na Cestu, na ktorej vás čaká plno vypätých vzostupov i pádov.

    Zápletka: Je tesne pred štartom sezóny 2016/2017 a vy sa ocitáte v úlohe Alexa Huntera, mladého nádejného Angličana na prahu kariéry v Premier League. Vašou úlohou je zdolať prekážky, popasovať sa s ťarchou slávneho futbalového mena a vybudovať vlastný odkaz. Pred Alexom stojí na ihrisku, ale aj mimo neho, rad veľkých nástrah a náročných rozhodnutí - vy teraz máte šancu vydať sa spolu s ním na Cestu a zažiť futbal zo strany, ktorú dôverne poznajú len hráči najvyššej súťaže.

    Kto je Alex Hunter? Vychádzajúci talent Alex Hunter sa vydal na cestu za slávou v Premier League. Patrí medzi najnadanejších mladíkov v akadémii, ale aj vďaka slávnemu futbalovému menu ho sprevádza veľké očakávania. Využije príležitosť a zažiari na najväčšom svetovom pódiu? Využije príležitosť a zažiari na najväčšom svetovom pódiu? Mladý Alex v útlom veku zistí, že zdedil rodinný talent a pod vedením svojho dedka tvrdo pracuje na dosiahnutí svojho sna. V Premier League ho teraz má pred sebou.

    Váš výkon, vaše rozhodnutie, váš príbeh. Alexová kariéra v Premier League je ovplyvňovaná vašimi výkonmi na ihrisku a rozhodnutiami, ktoré urobíte v priebehu celej jeho Cesty. Kľúčové rozhodnutia budú mať vplyv na to, čo sa stane ďalej a ako sa k vám budú správať ostatné postavy.

    Výber klubu: Zvoľte si ktorýkoľvek z 20 klubov Premier League v sezóne 2016/2017, za ktorý budete hrať.
    Interakcia s postavami: Odpovede na otázky novinárov a ďalších postáv budú formovať vašu povahu a smer, akým sa vaša cesta bude uberať.
    Ciele od trénera: Pred každým zápasom vám trénera stanovuje ciele a vy ich buď splníte, alebo zlyháte. Cestu kariérou ovplyvní aj vaše výkony na ihrisku.
    Vlastnosti a atribúty: Za získané body môžete zvyšovať atribúty Alexa Huntera, a tým ovplyvniť jeho futbalovej schopnosti.
    Autentické príbehy: V rámci cesty nakuknete do zákulisia reálneho života futbalistov v Premier League. Zavítate do sveta spolu vytváraného skutočnými hráčmi, osobnosťami, miestami a udalosťami a pozriete sa tam, kde ste ešte nikdy neboli.
     

    Stránky o produkte FIFA 17 (PS4):

    www.easports.com/fifa/frostbite

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky