INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Razer NABU Watch Smart Wristwear

     
    smart watchZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    286462

    PN kód

    RZ18-01560200-R3G1

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Razer NABU Watch Smart Wristwear

    Hodinky Razer Nabu
    Zoznámte sa s Razer Nabu Watch, digitálne hodinky napakované úžasnou funkcionalitou, sekundárnym displejom, ktorý Vám ponúka funkcie ako diskrétne notifikácie z mobilného telefónu a taktiež kompletné fitnes záznamy. Vdaka dlhotrvácnym batériám (12 mesacné vymenitelné batérie pre digitálne hodinky) a nabíjatelný sekundárny displej (až do 7 dní), sú tieto hodinky ultimátnym nástrojom pre majstrovstvo nad vaším casom, informáciami a zdravým.

    Digitálny chronograf
    Podsvietený displej, casovace pre odpocítavanie, stopky, svetový cas, funkcie alarmu, automatická synchronizácia casu s telefónom a rýchly Bluetooth zarucia, že vždy budete všade na cas.

    Diskrétne notifikácie zo sekundárneho displeju
    Streamujte notifikácie z vášho smartfónu na displej. Hovory, správy, emaily, notifikácie z aplikácií a omnoho viac, priamo na vaše zápästie.

    Sledovvanie spánku a fitnes
    Razer Nabu Watch má vstavaný akcelerometer a vysoko presné algoritmy zaznamenávajú vaše každodenné kroky, prejdenú vzdialenost, spálené kalórie, pocet prespaných hodín a omnoho viac, takže máte vždy prehlad o vašom zdraví a fitnes.

    Sociálna komunikácia
    Potraste si rukou s niekým kto má na zápästí Razer Nabu Watch, Razer Nabu, alebo Razer Nabu X a jednoducho získajte prístup k informáciám zo sociálnych sietí.

    Dlhotrvácna batéria
    Digitálne hodinky s 12 mesacnou vymenitelnou batériou. Nabu sekundárny displej s 7 dnovou nabíjatelnou batériou. Toto sú hodinky, ktoré budete mat na zápästí v jednom kuse.

    Aplikácia
    Pripojte Razer Nabu Watch k aplikácii a zaistite, že všetky vaše informácie o case bude presné. Taktiež môžete sledovat všetky dáta o vašej aktivite na jednom mieste a mat prístup k dalším vymoženostiam ako Phone Remote Control. Aplikácia je dostupná na iTunes App Store a Google Play Store.

    Technická špecifikácia
    12 mesacná vymenitelná batéria
    OLED 128 X 16 jedno farebný displej
    3 osový akcelerometer
    vibracný motorcek
    Lithium-polymer nabíjatelná batéria s životnostou do 7 dní
    Trieda 5 ATM vodotesnost
    Stránky o produkte Razer NABU Watch Smart Wristwear:

    www.razerzone.com/eu-en/nabu-watch

    Razer je americká spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu herného hardvéru a softvéru. Razer je považovaný za jednu z najpopulárnejších a najinovatívnejších značiek v oblasti e-športov a herného priemyslu. Medzi jej produkty patria herné myši, klávesnice, slúchadlá, notebooky, PC komponenty a ďalšie doplnky pre hráčov.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky