INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Remington NE3455, strihač

    Remington NE3455, strihač
     
    elektrický strihač RemingtonZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    294788

    PN kód

    4008496872480

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Remington NE3455

    Popis produktu

    Remington NE3455

    - Toto darčekové balenie na zastrihávanie z limitovanej edície je vybavené všetkými pomocníkmi, ktorých budete potrebovať na dosiahnutie perfektných výsledkov. - Pokiaľ sú nevítané chĺpky nič pre vás, potom je pre vás hygienický zastrihávač Nano Series tým pravým pomocníkom. Teraz môžete jednoducho a rýchlo odstrániť nežiadúce chĺpky z oblasti nosa a uší. - Umožňuje výber z rôznych nadstavcov, ktoré splnia vaše požiadavky pri odstraňovaní chĺpkov. Pomocou otočnej hlavy odstránite chĺpky z nosa a uší a vďaka 2 vertikálnym hrebienkom upravíte chúlostivé oblasti ako je napríklad obočie. - Vertikálny zastrihávač je vybavený nano-striebrom s antimikrobiálnym plášťom, ktorý odpudzuje baktérie a zabraňuje tak rastu buniek, čím sa znižuje pravdepodobnosť podráždenia pokožky.

    Vertikálny & rotačný zastrihávač

    Navrhnutý s vertikálnym zastrihávačom, ktorý Vám prináša jednoduchší prístup do nosa a uší rovnako ako precízne zastrihnutie Vašich fúzov, strniska a obočia. Rotačný zastrihávač zaručuje odstránenie chĺpkov z nosa a uší, čo Vám umožňuje komfortnú možnosť zastrihnutia chúlostivých partií bez nežiadúcich škrabancov a porezania.

    Jednoduchý systém čistenia

    Remington chápe význam a dôležitosť správnej hygieny, čo je tiež dôvod, prečo je zastrihávač Remington Nano Nose & Ear navrhnutý pomocou inovatívnej omývateľnej hlavy pre jednoduchú údržbu.

    Stránky o produkte Remington NE3455:

    http://sk.remington-europe.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky