INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Revance Season Black - 10/11,6 "

    Revance Season Black - 10/11,6 "

    Vypredané

    Max. rozmery notebooku: 295 x 240 x 35 mm - 10/11,6 "Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    044790

    PN kód

    RCH001B

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Revance Season Black - 10/11,6 "

    Kompaktná taška na 10"-11,6" netbook.

    Taška Season je pionierskym riešením ochrany a prenášania najmenších notebookov - netbookov, z kolekcie Revance Balance. Poskytuje štandardnú ochranu obsahu, komfort používania, nevtieravý moderný dizajn. Navonok veľmi kompaktná, vnútri naopak - na všetko potrebné nájdete miesto. Okrasou tašky je predné vrecko. Ozdobené je po obvode elegantnou linkou,  ktorá pripomína príbuznosť tašky Season s obľúbenými modelmi Wings.

    V menšom prednom vrecku sa nachádza priestor na perá, vizitky a drobnosti, ktoré potrebujete mať rýchlo k dispozícii. Väčšie predné vrecko efektívne využíva priestor - z vonkajšej strany je zakladač na umiestnenie CD, DVD a BlueRay diskov. Z vnútornej strany sú 3 oddelené vrecká na prenosnú CD-mechaniku, káble, zdroj a iné príslušenstvo, prípadne na mobil.

    Všetko je chránené zvonka vrstvou protinárazovej peny. Efektívna ochranná výstelka zabezpečuje pre netbook ochranu zo všetkých strán. Zo zadnej strany je prístup k hlavnému vrecku na netbook. Obsahuje upevňovací popruh, vďaka ktorému je možné upevniť aj menšie netbooky a využiť priestor na príslušenstvo.
    Hlavný priestor je uzamykateľný (zámok nie je súčasťou dodávky). Po jeho otvorení máte dobrý prístup k netbooku, ale aj k vnútornému vrecku na dokumenty. Vnútorné vrecko na dokumenty slúži na prenos a úschovu dokumentov formátu A5+. Sú okamžite dostupné ihneď, ako otvoríte tašku. Na zadnej strane tašky je umiestnené vrecko na dokumenty s kombinovanou funkciou závesu na upevnenie tašky Season na vozíkoch s teleskopickou rúčkou.
    Špeciálne vyvinutá mäkká rúčka robí prenos tašky príjemným a radostným. Komfortné kovanie, popruh cez plece s protišmykovou podložkou a uzamykateľné zipsy priestoru na netbook robia výber tejto tašky tým správnym rozhodnutím.

    V súčasnosti sa tieto malé elegantné tašky vyrábajú s ozdobným prúžkom v štyroch farebných modifikáciách.  Na každú sezónu si preto môžete vybrať z jednej zo sviežich a moderných verzií a kombinovať tak tašku s oblečením. V tejto kategórii ide o jeden z najlepšie vybavených modelov.

    Vybavenie:

    Ochranný priestor na netbook vystlaný protinárazovou penou, doplnený prvkami pasívnej bezpečnosti; predné vrecko s držiakmi na perá a vreckami na vizitky, vrecko na káble, myš, zdroj a iné potreby; vnútorné vrecko na dokumenty; uzamykateľné oddelenie na netbook (zámok nie je súčasťou dodávky); upevňovací pás na netbook; ergonomická zmäkčená rúčka; popruh cez plece s protišmykovou náramennou podložkou, záves na uchytenie tašky ku kufríkom s teleskopickou rúčkou, kombinovaný s vreckom na dokumenty; ozdobné farebné lemovky predného vrecka, slúžiace na identifikáciu, lepšiu viditeľnosť a zvyšujúce pasívnu bezpečnosť  podporí jednoduché kombinovanie s doplnkami a oblečením väčšiny farieb. Lemovky predného vrecka, slúžiace na identifikáciu, lepšiu viditeľnosť a zvyšujúce pasívnu bezpečnosť.

    Stránky o produkte Revance Season Black - 10/11,6 ":

    www.revance.eu

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky