INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Samsung UE22H5600 22"

    Samsung UE22H5600 22"

    Vypredané

    dizajnový monitor a TV v jednom tele
    televízor, 22", LED, Full HD (1920x1080), smart TV, 100 Hz, DVB-C, HDMI, SCART, LAN RJ45, USB port, WiFi zabudované, WEB prehliadač, DLNA, PIP, 100×100 mmZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    217836

    PN kód

    UE22H5600

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Samsung UE22H5600 22"

    LED Smart televízor

    Smart TV je teraz jednoduchší a rýchlejší. Najlepšia platforma Smart je zasa o niečo lepšia. Prvotriedne zážitky z televízora Smart TV sú teraz ešte intenzívnejšie vďaka rýchlejšiemu prístupu k inteligentným funkciám, skutočnému multitaskingu a intuitívnemu rozhraniu. Keď zapnete televízor, služba Smart Hub vám prostredníctvom nového prispôsobiteľného panela v dolnej časti obrazovky poskytne okamžitý prístup k vášmu najčastejšie používanému a obľúbenému obsahu, kanálom a zdrojom. Aby ste mali prístup k ešte lepšej zábave, služba Smart Hub inteligentne usporiada všetok váš obsah do piatich jednoducho použiteľných panelov: Živé televízne vysielanie, Filmy a televízne relácie, Multimédiá, Aplikácie a Hry. Pridajte sa k viac než jednému miliónu ľudí, ktorí službu Samsung Smart Hub používajú každý týždeň, a získajte na stránke samsung.com prístup k najnovšej ponuke inteligentnej zábavy z oblasti filmov, televíznych relácií, športu, detského obsahu, hudby a životného štýlu.

    Aktualizovaná aplikácia SmartView spája váš televízor, zariadenia a obsah. Najnovšia aplikácia SmartView 2.0 od spoločnosti Samsung vám umožňuje jednoduchšie si vychutnávať všetok svoj obsah - tak ako vám to najviac vyhovuje. Pomocou svojej domácej siete môžete prenášať živé televízne vysielanie do svojho smartfónu alebo tabletu a používať svoje mobilné zariadenie ako diaľkový ovládač televízora. Pomocou multimediálneho panela služby Smart Hub zasa môžete v smartfóne alebo počítači získať prístup k obsahu na televízore Smart TV a vychutnávať si ho. Všetko sa používa jednoducho, takže nemusíte robiť nič iné, len si to vychutnávať.

    Rýchly štvorjadrový procesor pre vyšší výkon. Vďaka rýchlemu štvorjadrovému procesoru vám televízor Samsung Smart TV ponúka vyšší výkon. Rozdiel spoznáte okamžite - pri rýchlejšom multitaskingu a prepínaní medzi obsahom a prehľadávaním webu, ako aj pri plynulejšej interakcii. Vďaka vyššiemu výkonu budú vaše zážitky zo zábavy oveľa príjemnejšie a budete viac času tráviť sledovaním, a nie čakaním.

    Rýchlo a jednoducho sledujte obsah z mobilného zariadenia na veľkej televíznej obrazovke. Na veľkej obrazovke televízora Samsung Smart TV si môžete rýchlo a jednoducho vychutnávať obsah z mobilných zariadení. Vďaka vylepšenej technológii zrkadlenia obrazovky od spoločnosti Samsung je celý proces jednoduchý a nie je potrebné meniť zdroj televízneho vysielania. Stačí, ak v mobilnom zariadení otvoríte panel hlásení, vyberiete ikonu zrkadlenia obrazovky a potom vyberiete televízor. To je všetko, čo musíte urobiť, aby ste si aplikácie, hry a ďalší obsah mohli vychutnávať v plnom formáte obrazovky televízora.

    Maximálne vzrušenie z veľkého zápasu s futbalovým režimom. Vo futbalovom režime ostro a živo vyniká zelený trávnik na ihrisku aj všetky ostatné farby štadióna. Vďaka výkonnému viacnásobnému priestorovému efektu budete počuť nadšenie všetkých divákov. Keď zapnete futbalový režim, automaticky začne nahrávať každú akciu na televíznej obrazovke. A keď sa zmení hladina zvuku, napríklad pri burácaní oslavujúceho davu alebo zmene skóre, automaticky tieto dôležité okamihy uloží, aby ste si ich mohli pozrieť neskôr. Sledujte živé a nahrané zápasy súčasne a vychutnávajte si doma dokonalé futbalové zážitky. (Na aktiváciu funkcie automatického nahrávania dôležitých okamihov je potrebný externý pevný disk.)

    Objavte novú realitu v rozlíšení Full HD. Teraz si môžete vychutnávať vyššiu úroveň realistickej domácej zábavy než kedykoľvek predtým. Vďaka rozlíšeniu, ktoré je v porovnaní so štandardnými HD televízormi dvojnásobné, vám televízor Samsung FHD TV prináša neuveriteľné zážitky zo sledovania, s ktorými preniknete za obrazovku do sveta plného vzrušenia. Keď zbadáte bohatý a živý obraz v rozlíšení Full HD, vaše obľúbené televízne relácie a filmy už nikdy nebudú rovnaké. Objavujte realitu so zážitkami v rozlíšení Full HD.

    Živšie farby pre lepší obraz. Technológia Wide Color Enhancer Plus od spoločnosti Samsung, ktorá využíva pokročilý algoritmus na zvýšenie kvality obrazu, výrazne zvyšuje kvalitu každého obrazu a odhaľuje skryté detaily. S technológiou Wide Color Enhancer Plus teraz uvidíte farby presne tak, ako to tvorcovia obsahu zamýšľali.

    Sledujte filmy z pamäťového zariadenia USB. Vďaka funkcii ConnectShare Movie stačí jednoducho pripojiť k televízoru pamäťové zariadenie alebo pevný disk USB a môžete si okamžite začať vychutnávať filmy, fotografie alebo hudbu. Na televízore teraz môžete sledovať najrôznejší obsah v pohodlí svojej obývačky.

    Energetická trieda A
    Uhlopriečka: 22"/54 cm
    Rozlíšenie: Full HD 1920 x 1080
    Clear Motion Rate 100
    DVB-T/C a anlógový tuner
    Samsung 3D: 3D konverzia
    HyperReal Engine
    Wide Color Enhancer Plus
    Zvukový výstup (RMS): 2x 3 W
    DTS Premium Sound 5.1
    DTS Studio Sound
    Dolby MS10
    AVL - automatické nastavenie hlasitosti
    Integrované WiFi
    Smart funkcie: HbbTV, Smart Hub, On TV, aplikácie, Fitness, webový prehliadač, podpora rozhrania USB HID, zrkadlenie obrazovky
    PVR - nahrávanie TV vysielania na USB, časový posun
    USB prehrávanie: video, hudba, obrázky
    PIP - obraz v obraze
    EPG - elektronický programový sprievodca
    Teletext
    Hodiny a časovač zapnutia/vypnutia, automatické vypnutie
    Rozšírený futbalový režim
    Filmový režim
    Herný režim
    Anynet+ (HDMI-CEC)
    2x HDMI, 2x USB, SCART, komponentný vstup (YPbPr), kompozitný vstup (AV), digitálny zvukový výstup (optický), výstup pre slúchadlá, Ethernet (LAN), CI+ slot
    Spotreba energie: 22 W / 18 W v režime úspory energie / 0,3 W v pohotovostnom režime
    Rozmery bez stojanu (ŠVH): 519,6 x 323,8 x 52,3 mm
    Rozmery so stojanom (ŠVH): 519,6 x 341,4 x 155,4 mm
    Hmotnosť (bez/so stojanom): 3,4/3,6 kg
    Farba: čierna
    Dodávané príslušenstvo: diaľkový ovládač (TM1250A) s batériami
    Stránky o produkte Samsung UE22H5600 22":

    http://www.sencor.sk/

    Parametre

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    SAMSUNG

    Uhlopriečka

    22"

    Technológia panela

    LED

    Rozlišenie

    1920x1080

    Smart TV

    Smart TV

    Frekvencia obrazu

    100 Hz

    Tuner

    DVB-C

    HDMI

    Áno

    SCART

    Áno

    LAN RJ45

    Áno

    USB

    Áno

    WiFi

    WiFi zabudované

    Web prehliadač

    Áno

    DLNA

    Áno

    PIP (obraz v obraze)

    Áno

    CI/CI+ slot

    nie

    VESA

    100×100 mm

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Príslušenstvo3

    Odporúčame

     
    PremiumCord kábel HDMI v 1.4 M/M, prepojovací 1,0m

    kábel HDMI v 1.4 M/M, prepojovací 1,0m

    5,50 € 

    s DPH

    4,58 € 

    bez DPH

    Kód: 049224

    skladom 

    Odporúčame

     
    PremiumCord kábel HDMI v 1.4 M/M, prepojovací 2,0m

    kábel HDMI v 1.4, prepojovací M/M, 2,0m

    7,30 € 

    s DPH

    6,08 € 

    bez DPH

    Kód: 049225

    ihneď k odberu 

    Odporúčame

     
    PremiumCord kábel HDMI v 1.4 M/M, prepojovací 5,0m

    kábel HDMI v 1.4, prepojovací M/M, 5,0m

    10,45 € 

    s DPH

    8,71 € 

    bez DPH

    Kód: 049227

    ihneď k odberu 

    Notebooky